Τρίτη 26.01.2021 | Εορτάζουν: Ξενοφών, Ξενοφώντας, Φώντας, Φόντας, Φόνης, Ξενοφωντία, Ξενοφωντίνα, Ξενοφούλα, Ξενοφώντη, Ξένια

Eμπειρία ζωής για τους μικρούς της Δήμητρας/Απόλλων

ΑΘΛΗΤΙΚΑ15.11.2019 | 11:29 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Οι μικροί αθλητές της Δήμητρας Απόλλων πήραν εμπειρίες που θα θυμούνται για μια ζωή και που λίγοι έχουν τη δυνατότητα να καυχιούνται ότι έχουν καθώς την Κυριακή αγωνίστηκαν με τα αναπτυξιακά τμήματα του Ολυμπιακού στις (κατά γενική ομολογία) καλύτερες προπονητικές εγκαταστάσεις της Ελλάδας , αυτές του Ρέντη .
Η ακαδημία μας ταξίδεψε το μεσημέρι του Σαββάτου με 3 ηλικιακά γκρουπ ( Κ11 , Κ12 και Κ13 ) που απαρτιζόταν από 47 αθλητές , τους υπεύθυνους της ακαδημίας Γκαραγκάνη – Γιαγιάκο και τον γυμναστή Ακρίβο , με προορισμό τον Πειραιά και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο EMMANTINA όπου διανυκτέρευσε η αποστολή .
Η Κυριακή ήταν ασφυκτικά γεμάτη καθώς από το πρωί μέχρι και τις 14 : 30 το μεσημέρι τα παιδιά μετέβησαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να αναμετρηθούν με τα αντίστοιχα γκρουπ του Ολυμπιακού . Οι μάχες που δόθηκαν στο χορτάρι δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο καθώς όλα τα γκρουπ ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικά αν αναλογιστεί κανείς και το μέγεθος του αντιπάλου . Άλλωστε ο Ολυμπιακός γνωρίζει πολύ καλά ότι είμαστε μία από τις λίγες ακαδημίες ερασιτεχνικού σωματείου που μπορεί να του προσφέρει ανταγωνιστικά παιχνίδια και γι αυτό οι επισκέψεις μας στον Πειραιά αλλά και το αντίθετο είναι πολύ συχνές . Πέρα όμως από τα ανταγωνιστικά παιχνίδια έχουν τη δυνατότητα να δουν από πρώτο χέρι τους μικρούς μας ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και να τους σημειώσουν στα μπλοκάκια τους αφού ξέρουν πολύ καλά ότι η ακαδημίας μας παράγει μερικούς απ τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές , τηρουμένων πάντα τον αναλογιών . Και έτσι έγινε καθώς τα παιχνίδια παρακολούθησε ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής κ. Ελευθεριάδης αλλά και οι σκάουτερ κ. Νικοπολίδης και κ. Ιμπαγάσα !
Μετά τα παιχνίδια παιδιά και προπονητές συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ακαδημίας μας Κώστα Φορτούνη .
Γεμάτοι εμπειρίες από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη η αποστολή μετέβη στα Vilage για να γευματίσει και να κατηφορίσει για το Γ. Καραισκάκης όπου τα παιδιά παρακολούθησαν από κοντά τα ινδάλματά τους στον αγώνα εναντίον του Ατρομήτου .
Η φιλοξενία των ερυθρόλευκων ήταν όπως πάντα άψογη!
Την αποστολή ακολούθησαν και πολλοί γονείς που διακριτικά βοήθησαν την ομαλή ροή αυτών των 2 ημερών .
Μετά το τελευταίο σφύριγμα τα παιδιά επιβιβάστηκαν στο Λεωφορείο της επιστροφής με άδειες πλέον μπαταρίες αλλά γεμάτοι με κάτι που θα τους συνοδεύει για πάντα … εμπειρίες ζωής!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop