Σάββατο 13.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

‘Εμπρακτα στο πλευρό του ΑΟ Τρίκαλα ο Λιούτας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ19.07.2022 | 1:07 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Συνεπής στη δέσμευσή του ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΑΟ Τρίκαλα εμφανίστηκε ο Θανάσης Λιούτας.
Ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κατέθεσε χθες το ποσό των 5.000ευρώ υπέρ του ΑΟ Τρίκαλα, κάτι γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω ανάρτησης, αλλά και μέσω του εγγράφου της μεταφοράς χρημάτων που δημοσίευσε.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Θανάση Λιούτα:

Ο ΑΟ Τρίκαλα βρίσκεται πάντα στην καρδιά όλων των Τρικαλινών. Στηρίζουμε την ομάδα μας, τον ΑΟΤΑΡΑ μας, το ιστορικό αυτό σωματείο που βρέθηκε σε μια δύσκολη συγκυρία. Βάζουμε πλάτη, τιμώντας τη βαριά φανέλα και βοηθώντας στην πράξη την ομάδα μας να καταφέρει να αγωνιστεί στη Γ΄Εθνική Κατηγορία. Σήμερα κατέθεσα το ποσό 5.000 ευρώ στον λογαριασμό του ΑΟΤ, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή μου προς όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας.
Εύχομαι ο ΑΟΤ να συνεχίσει να γράφει ιστορία και να γεμίζει πάντα με συγκίνηση και χαρά όλους εμάς, τους Τρικαλινούς κάθε γενιάς. Όλοι μαζί, δίπλα στην ομάδα μας. Όλοι μαζί στην ιστορική κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου να χειροκροτούμε πάντα με συγκίνηση τον σπουδαίο μας ΑΟΤ.

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση του ΑΟ Τρίκαλα στον βουλευτή Αθανάσιο Λιούτα

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ ευχαριστεί δημόσια τον Βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αθανάσιο Λιούτα, ο οποίος τηρώντας στο ακέραιο τη δέσμευσή του, για άμεση στήριξη της ομάδας μας, με το ποσό των 5.000 ευρώ, προέβη σήμερα στην κατάθεση του παραπάνω ποσού, στον τραπεζικό λογαριασμό του ΑΟΤ. Εξαίρουμε την πρωτοβουλία του και επικροτούμε την έμπρακτη συμμετοχή και συνδρομή του, στην προσπάθεια για τη διασφάλιση της συμμετοχής του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Ευχόμαστε η πρωτοβουλία του να βρει και άλλους μιμητές από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο του νομού μας, για να διατηρήσουμε ζωντανή την ιστορία του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Τρίκαλα 18 Ιουλίου 2022
Το Δ.Σ. του Α.Ο.TΡΙΚΑΛΑ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης