Κυριακή 04.12.2022 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

Έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία δημοτικός υπάλληλος στο Ρίζωμα

ΤΟΠΙΚΑ26.02.2019 | 4:38 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ένα τραγικό περιστατικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης στο Ρίζωμα όπου ο 45χρονος δημοτικός υπάλληλος Σωτήρης Μπραχάλας, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της εργασίας κοπής δέντρου, καθώς κάτω από άγνωστες συνθήκες χτυπήθηκε από ρεύμα.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων, αλλά οι προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν δεν είχαν αποτέλεσμα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του Δήμου Τρικκαίων αναφέρεται:

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και συνολικά το προσωπικό του Δήμου, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τον πόνο τους για τον αδόκητο χαμό του καλού συναδέλφου, φίλου και υπαλλήλου, Σωτήρη Μπραχάλα.
Η δημοτική αρχή και οι συνάδελφοί του, συλλυπούνται και συμπαρίστανται στην οικογένεια και τους οικείους τού εκλιπόντος.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου 2019 στη διάρκεια εργασιών στο χωριό Ρίζωμα του Δήμου Τρικκαίων.
Αμέσως μόλις αυτό έγινε γνωστό, ο κ. Παπαστεργίου, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ντιντής και υπηρεσιακά στελέχη μετέβησαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου ήδη είχε μεταφερθεί ο άτυχος υπάλληλος, σε προσπάθεια ανάνηψης.
Δυστυχώς, η προσπάθεια των γιατρών δεν είχε αποτέλεσμα και ο αγαπητός και άξιος υπάλληλος εξέπνευσε.
Τα αίτια για τις συνθήκες του θανάτου ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Ο Σωτήρης Μπραχάλας είχε γεννηθεί το 1968 και είχε θητεία 27 ετών στον Δήμο Τρικκαίων, στο τμήμα Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης με ειδικότητα ΔΕ Δενδροκόμος. Ηταν έμπειρος, πρόθυμος και εργατικός, με αποτέλεσμα να είναι αγαπητός από όλους/ες
Η κηδεία του θα γίνει με δαπάνες του Δήμου Τρικκαίων.
Τέτοιες στιγμές, τα λόγια περιττεύουν. Θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης