Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Αιχμηρή απάντηση Παπαστεργίου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ29.01.2020 | 5:52 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την απάντησή του στις αιχμές του Περιφερειάρχη για την απουσία του από το Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας έδωσε μέσω της συχνότητας της Λέσχης ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δ. Παπαστεργίου.

«Οι διοργανωτές λοιπόν του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Θεσσαλίας που έγινε στη Λάρισα το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν δύο, και είχαν ζητήσει την συνδιοργάνωση της ΚΕΔΕ. Η ΚΕΔΕ πήρε απόφαση να συνδιοργανώσει και να καταβάλλει κι ένα ποσό, αλλά τελικά δεν δέχθηκαν να υπάρξει συνδιοργάνωση, δεν δέχθηκαν να μπει το λογότυπο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας».

Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος τόνισε ότι «με τον Κώστα Αγοραστό δεν υπάρχει κανένα θέμα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά σε επίπεδο δήμων, θεωρώ πως η αστοχία τους να μη δώσουν βήμα στον πρώτο βαθμό της Αυτοδιοίκησης, δεν μπορεί να συγχωρεθεί».

«Όσον αφορά στο σχόλιο του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού για το αν οι Δήμοι δεν καταθέτουν έγκαιρα τα σχέδια και τις μελέτες των έργων του γι’ αυτό και  υπάρχει καθυστέρηση στην απορρόφηση κονδυλίων, εγώ στη θέση του πρώτα θα ξεκινούσα από τις υπηρεσίες μου για να δω πώς πάμε» είπε ο Δήμαρχος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ