Δευτέρα 26.07.2021 | Εορτάζουν: Ερμόλαος, Ερμολία, Λία, Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Παρασκευή, Εύη, Εβίτα, Βούλα, Βιβή, Βέτη, Βέττη, Παρασκευούλα, Πάρις, Βίβιαν, Έρση, Ωραιοζήλη, Ωραιοζηλία, Ζήλια, Ζήλη, Ζέλια

EETAA: Προσωρινά αποτελέσματα για παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΠΙΚΑ13.07.2019 | 1:24 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αναρτήθηκαν την Παρασκευή τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019-2020 στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Οι αιτούντες μπορούν ήδη να δουν την κατάσταση της αίτησης τους στο eetaa.gr και το paidikoi.eetaa.gr. Εκεί, υπάρχουν οι Προσωρινοί Πίνακες Αιτούντων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα, καθώς και Πίνακας Απορριφθέντων.

 

Διαδικασία ενστάσεων

Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων Αιτούντων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών και επί των Πινάκων Απορριφθέντων μπορούν να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ ως εξής: Οι αιτούντες θα εισάγουν στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ το ΑΦΜ τους και τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης και θα υποβάλλουν το «Έντυπο Ένστασης» με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο PDF.

Με την ολοκλήρωση της υποβολής της Ένστασης, οι αιτούντες θα λάβουν σχετική ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οι ημερομηνίες ηλεκτρονικής υποβολής ενστάσεων είναι από 13/7/2019 έως 17/7/2019 και μέχρι τις 24:00.

Ενστάσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ή μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα απορρίπτονται και δεν γίνονται αποδεκτές. Όλες οι ενστάσεις εξετάζονται από την Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων (Ε.Ε.Ε.).

Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται και να συνοδεύεται από το απαιτούμενο δικαιολογητικό σε μορφή PDF. Ενστάσεις ασαφείς ή δικαιολογητικά χωρίς έντυπο ένστασης ή χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία δεν θα γίνονται αποδεκτές.

 

Οριστικά αποτελέσματα στις 21 Ιουλίου

Μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, καταρτίζονται οι Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης των ωφελουμένων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα.

Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ στις 21 Ιουλίου 2019.

Στον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης θα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία της/του ωφελούμενης/ου, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης»(Voucher).

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop