Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εφ’ όλης της ύλης στο Κανάλι της Βουλής ο Θανάσης Λιούτας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ21.05.2024 | 3:53 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Καλεσμένος στο Κανάλι της Βουλής και στην εκπομπή Πρωινή Επισκόπηση βρέθηκε ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας.

Με βασικά ζητούμενα την ανάλυση της επικαιρότητας και ασφαλώς του διακυβεύματος των επικείμενων Ευρωεκλογών, πραγματοποιήθηκε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση μεταξύ των δημοσιογράφων, Λουκίας Γκάτσου και Λάμπρου Πέγκου και του Θανάση Λιούτα το πρωί της Τρίτης 21 Μαΐου 2024.

Ζητήματα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής συζητήθηκαν, καθώς ακόμη και τα τρέχοντα θέματα που ανακύπτουν σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής. Μέλος των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων,  ο Τρικαλινός Βουλευτής εξήγησε ότι πρόκειται για μείζονα στόχευση του Πρωθυπουργού, η ανάπτυξη και η ενίσχυση του οικογενειακού εισοδήματος, καθώς και η υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων.

Για την κάλπη των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, ο κ. Λιούτας τόνισε ότι κρίσιμο ζητούμενο είναι η σταθερότητα στη χώρα, ώστε να συνεχίσουν να γίνονται τα αναγκαία βήματα και η χώρα μας να βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην Ευρώπη της ευημερίας, της ασφάλειας και της ανάπτυξης. «Ο Έλληνας Πρωθυπουργός με μεγάλη επιμονή, σκληρή εργασία και όραμα θωρακίζει την πατρίδα και την αναδεικνύει ως ευρωπαϊκό παίκτη πρώτης γραμμής», τόνισε ο Θανάσης Λιούτας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης