Κυριακή 24.09.2023 | Εορτάζουν: Θέκλα, Κόπρος, Κόπρις, Μυρσίνη, Μυρτώ, Μυρτιά, Μυρτιδιώτισσα, Μύρτα, Μυρσώ, Μέρσα, Αμερισούδα, Αμερσούδα, Αμέρσσα, Αμέρσα, Πέρσης, Περσεφόνη, Πέρσα, Πέρση

Εφαγαν πρόστιμα γιατί έβλεπαν το ματς εκτός γηπέδου!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ09.02.2021 | 1:07 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ενα γεγονός που πραγματικά προκαλεί εντύπωση καταγράφηκε την Κυριακή το απόγευμα έξω απ’ το γήπεδο Περιβολίων, με την αστυνομία να μοιράζει… πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση σε μεμονωμένα άτομα τα οποία παρακολουθούσαν το παιχνίδι των Χανίων με τα Τρίκαλα!
Απ’ ό,τι φαίνεται η αστυνομία έλαβε υπόψη της την παρουσία κάποιων θεατών στο παιχνίδι που είχε προηγηθεί για τα Χανιά απέναντι στη Δόξα Δράμας (φωτ.) και αυτή τη φορά αποφάσισε… ν’ αναλάβει δράση, μοιράζοντας πρόστιμα της τάξης των 300 ευρώ!
Ετσι, τα λιγοστά άτομα που βρίσκονταν νότια του γηπέδου από την εξωτερική πλευρά των Περιβολίων μπορεί να ακούστηκαν στα πρώτα λεπτά με τις φωνές και τα συνθήματά τους, αλλά στη συνέχεια και μετά την έλευση στο συγκεκριμένο σημείο της αστυνομίας ουσιαστικά αναγκαστικά να αποχωρήσουν.
Ενα γεγονός το οποίο πραγματικά δεν είναι συνηθισμένο, αλλά δυστυχώς ισχύει αυτή την περίοδο με όλα όσα έχει επιφέρει στη ζωή μας ο κορονοϊός…

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης