Δευτέρα 28.11.2022 | Εορτάζουν: Ειρήναρχος

Ευχαριστίες από τον ΕΛΟΚ για την επιτυχημένη εκδήλωση

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ02.07.2018 | 4:15 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με το πέρας μιας ακόμη επιτυχημένης τελικής χορευτικής εκδήλωσης για τον Ε.Λ.Ο.Κ., θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη γιορτή!!

Σε πρώτο λόγο, ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους μικρούς χορευτές του Συλλόγου μας, που με τους χορούς τους μας έδωσαν χαρά και μας έκαναν να αισθανθούμε περήφανοι.

Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών που τα ωθούν στις ευγενείς αυτές δραστηριότητες, καλλιεργώντας τους έτσι την υγιή φιλοπατρία και την αγάπη για το ωραίο, το απλό, το παραδοσιακό.

Ευχαριστούμε τον χοροδιδάσκαλο μας  κ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝ/ΝΟ που όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί την ψυχή του Συλλόγου μας και τον έχει αναδείξει με τον πλέον καλύτερο τρόπο.

Ευχαριστούμε τους καταστηματάρχες της περιοχή μας για την ευγενική τους χορηγία.

Ευχαριστούμε τις κυρίες του χωριού μας, που πλαισίωσαν τραγουδιστικά και χάρισαν ένα αλλοτινό, περασμένο « ηχόχρωμα » με τις φωνές τους.

Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Τέλος ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που κάθε χρόνο μας τιμά με την παρουσία του και μας ενισχύει ηθικά και οικονομικά.

Δανειζόμενοι το στίχο του τραγουδιού ευχόμαστε στον κόσμο όλο :         « Να μας έχει ο Θεός γερούς , πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε βρε, με χορούς κυκλωτικούς κι άλλο τόσο ελεύθερους σαν ποταμούς »

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς!!!

Καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση από Σεπτέμβρη!

Με τιμή, το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης