Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ευχαριστίες της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στον Ν. Σακκά

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ06.03.2024 | 5:55 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το «ευχαριστώ» στον Δήμαρχο Τρικκαίων για τη στήριξη του Δήμου, είπαν με μία πλακέτα, ο πρόεδρος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Τοπικής Διοίκησης της I.P.A. (Διεθνής Ενωση Αστυνομικών).

Οι κ. Βασίλης Δραγούτσος (πρόεδρος) και Γιάννης Φλόκας (υπ. δημοσίων σχέσεων) επέδωσαν στον Δήμαρχο Νίκο Σακκά την πλακέτα με την οποία τον ευχαρίστησαν για τη συμβολή του Δήμου στη χορευτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα το περασμένο Σάββατο. Επρόκειτο για την 1η Συνάντηση Χορευτικών Τμημάτων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών από τοπικές διοικήσεις της IPA από διάφορες περιοχές της χώρας, με τη συμμετοχή εκατοντάδων χορευτών. Ο κ. Σακκάς ευχαρίστησε για την πλακέτα, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Τρικκαίων στηρίζει έμπρακτα δραστηριότητες πολιτισμού.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης