Τρίτη 09.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Ευχαριστήρια επιστολή στον Λάζαρο Μάμαλη από τον πρόεδρο της ΣΑΣΟΕΕ Αλέξανδρο Κοντό

ΤΟΠΙΚΑ28.03.2019 | 5:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ευχαριστήρια επιστολή στον κ. Λάζαρο Μάμαλη απέστειλε ο πρόεδρος της ΣΑΣΟΕΕ Αλέξανδρος Κοντός

Η επιστολή

Αξιότιμε κύριε Μάμαλη,

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και εγώ προσωπικά, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη συμμετοχή σας ως ομιλητής

στο 2ο Συνέδριο του Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε., το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019, στο ξενοδοχείο Porto Palace, στην Θεσσαλονίκη. Μέσα από την εμπεριστατωμένη ομιλία σας, τιμήσατε το Συνέδριό μας και συμβάλατε τα μέγιστα στην επιτυχία των εργασιών του.

Η θεματολογία του Συνεδρίου με τίτλο «Κλιματική Αλλαγή και Αγροτική Ανάπτυξη», έδωσε το έναυσμα ώστε να διεξαχθεί μια εποικοδομητική συζήτηση, αναλύοντας τις επιπτώσεις που έχει η κλιματική αλλαγή στην Ε.Ε. και ειδικότερα στην εγχώρια αγροτική οικονομία.

Ο στόχος μας, ο οποίος ήταν το 2ο Συνέδριο του Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε., να δώσει την ευκαιρία να διατυπωθούν προτάσεις που θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των αρνητικών επιπτώσεων από την κλιματική αλλαγή και παράλληλα να αναδείξει τον κομβικό ρόλο των συνεταιριστικών οργανώσεων στην ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας στη χώρα μας, επιτεύχθηκε πλήρως.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε, κατά γενική ομολογία, με εξαιρετική επιτυχία συγκεντρώνοντας εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου της χώρας, φορείς συνεταιριστικών οργανώσεων από την Ελλάδα και την Copa-Cogeca, εμπειρογνώμονες, ακαδημαϊκούς και ανώτερα στελέχη οργανισμών και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα.

Πιστεύουμε δε πως, θα συνεχίσει να αποτελεί ένα forum σύγχρονων προβληματισμών και ουσιαστικής ενημέρωσης για όλους όσους ασχολούνται με την εγχώρια αγροτική οικονομία.

Με την ελπίδα να έχουμε και μελλοντικά την τιμή και τη χαρά να σας καλωσορίσουμε σε παρόμοιες εκδηλώσεις μας, θα ήθελα για ακόμη μια φορά να σας ευχαριστήσω θερμά και να σας ευχηθώ υγεία και καλή συνέχεια στο πολυσήμαντο έργο σας.

Με εκτίμηση,

Αλέξανδρος Κοντός

Πρόεδρος Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.

πρ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης