Τρίτη 02.03.2021 | Εορτάζουν: Ευθαλία, Θάλια, Θάλεια, Ευθαλίτσα, Ευθαλιώ, Θαλίτσα, Θαλιώ, Τρωάδιος, Τρωάδης, Τρωάδος, Τρωάς, Τρωάδα, Τρωαδία, Τρωάδη, Τρωαδίτσα

Ευχαριστήρια επιστολή της Κ. Παπακώστα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ18.01.2021 | 6:36 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα προς το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, για την ικανοποίηση του αιτήματος φιλοξενίας υπερηλίκων τροφίμων του ΟΙΚΑΔΕ, οι οποίοι λόγω αναστολής της λειτουργίας του θα έμεναν χωρίς περίθαλψη.

Στο επιστολή αναφέρεται

Με την παρούσα επιστολή, επιθυμώ να σας ευχαριστήσω, για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση, στο ζήτημα που σας ετέθη, σχετικά με τρόφιμους του Ιδιωτικού Γηροκομείου ΟΙΚΑΔΕ, οι οποίοι λόγω του κλεισίματός του, θα έμεναν χωρίς φροντίδα και στέγη. Οι ηλικιωμένοι αυτοί άνθρωποι, χωρίς οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο θα μπορoύσε να αναλάβει την περίθαλψή τους, βρίσκονταν σε μεγάλη ανάγκη, δεδομένης και της δυσχερούς εποχής που διανύουμε.

Με αίσθημα ευθύνης και κοινωνική ευαισθησία, η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, κα. Παππά, η Αντιπρόεδρος κα. Δήμα, αλλά και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, ενέκυψαν στο έντονο κοινωνικό πρόβλημα, άμεσα, ούτως ώστε να βρεθεί η κατάλληλη λύση και να φιλοξενηθούν οι ηλικιωμένοι στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Τρικάλων.

Με τις γεμάτες αλληλεγγύη ενέργειές σας, κάνετε πράξη την κοινωνική πρόνοια, προς τους συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε ανάγκη και σας ευχαριστώ θερμά γι΄ αυτό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop