Παρασκευή 23.02.2024 | Εορτάζουν: Πολύκαρπος, Πολυκάρπης, Πολυκαρπία, Πολυκάρπη, Πολυκαρπίτσα, Πολυκαρπούλα,Πολυχρόνης, Πολυχρόνιος, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστήριο14.11.2022 | 11:58 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλολογικού, Ιστορικού, Λογοτεχνικού Συνδέσμου (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων, μετά το πέρας των εργασιών του 12ου Συμποσίου Τρικαλινών Σπουδών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου 2022, θεωρεί επιβεβλημένη υποχρέωσή του να ευχαριστήσει και διά του τύπου όλους εκείνους, οι οποίοι συνέβαλαν στην απόλυτη επιτυχία αυτού, ήτοι:
1) Την Οργανωτική Επιτροπή του Συμποσίου, η οποία επί ενάμιση χρόνο εργάστηκε μεθοδικά για την προετοιμασία και άψογη οργάνωσή του.
2) Όλους τους Συνέδρους, για τις ενδιαφέρουσες επιστημονικές ανακοινώσεις τους.
3) Την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, η οποία, αρωγός στο επιστημονικό έργο του Συλλόγου μας, το υποστηρίζει παντοιοτρόπως.
4) Την ΕΦΑ Τρικάλων, για την παραχώρηση της αίθουσας του Δίδυμου Οθωμανικού Λουτρού στο Μουσείο Τσιτσάνη, όπου πραγματοποιήθηκαν όλες οι συνεδρίες του Συμποσίου.
5) Τους Δήμους Τρικκαίων, Μετεώρων και Πύλης, καθώς και το Επιμελητήριο Τρικάλων και την Εταιρεία Κλιάφα αδελφών Σαράντη για την ενίσχυση και στήριξη του Συμποσίου.
6) Όλους εκείνους, συμπολίτες και μη, οι οποίοι παρακολούθησαν τις εργασίες του Συμποσίου και έδειξαν ότι τα Τρίκαλα δικαίως θεωρούνται ένα από τα πιο ζωντανά πνευματικά κέντρα της χώρας μας.
7)Τέλος τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης (εφημερίδων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών), οι οποίοι με άψογο τρόπο κάλυψαν πλήρως όλες τις δραστηριότητες του τριημέρου και πρόβαλαν το Συμπόσιο και τα Τρίκαλα.

Τρίκαλα, 9 Νοεμβρίου 2022

Το Δ.Σ. του Φ.Ι.ΛΟ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΑΥΣΙΚΑ ΜΟΥΛΑ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης