Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ευχαριστήριο

Ευχαριστήριο24.04.2023 | 10:31 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις πιο θερμές και ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την αμέριστη συμπαράσταση και συμμετοχή σας με οποιονδήποτε τρόπο στο πένθος μας εξαιτίας της κοίμησης του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού.
Επισφραγίσατε έτσι την εκτίμηση, τον σεβασμό και την αγάπη σας προς το πρόσωπο του αοιδίμου Περικλέους και προς όλα τα μέλη της οικογένειας του.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο, ο οποίος προεξήρχε της εξοδίου ακολουθίας, τον πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεώς μας π. Αλέξιο, τους ιερείς του ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων, τους λοιπούς ιερείς, καθώς και τους αξιότιμους άρχοντες κάθε αρχής που προσήλθαν στην εξόδιο ακολουθία.

Με τιμή και ευχαριστίες
Η σύζυγος Αικατερίνη Βασιλού
Τα παιδιά, τα εγγόνια, και οι λοιποί συγγενείς.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης