Δευτέρα 08.08.2022 | Εορτάζουν: Μύρων, Μύρα, Μίρκα, Τριαντάφυλλος, Τριανταφύλλης, Φύλλης, Φύλλιος, Τριανταφυλλένιος, Τριανταφυλλιά, Φύλλη, Φύλλια, Φυλλιώ, Φυλλίτσα, Τριανταφυλλένια, Ρόζα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστήριο29.10.2020 | 7:55 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η ιατρική επιστημονική κοινότητα και ειδικά ο τομέας της Καρδιολογίας – Αρρυθμιολογίας, κοσμούνται από την παρουσία του Δρ. Απόστολου Κατσίβα, MD, PhD, συντονιστή Διευθυντή του Α΄ Καρδιολογικού Τμήματος στο «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.». Με πλήρη συναίσθηση του χρέους του, επιστημονική κατάρτιση, τεράστια εμπειρία, τόλμη, καινοτομία κι ακρίβεια στη διαχείριση των επεμβάσεων, αποτελεί παράδειγμα για τη σύγχρονη Ιατρική Επιστήμη.
Ταυτοχρόνως, το ιατρικό προσωπικό του Εργαστηρίου, ο προϊστάμενός του, MSc κ. Ηλίας Ροκκάς, καθώς και όλο το προσωπικό της Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, επιτελούν το λειτούργημά τους άψογα.
Τα θερμότατα συγχαρητήρια σ’ αυτούς τους σύγχρονους Ασκληπιάδες είναι λίγα, μπροστά σε όσα ένας ασθενής αναπάντεχα βιώνει. Τα «ευχαριστώ» ακόμη πιο φτωχά, μπροστά σε ολόκληρη τη διαδικασία αποκατάστασης και θεραπείας, που εκπέμπει επαγγελματισμό και συνάμα ανθρωπιά.
Με αυτής της ποιότητας το προσωπικό, οι ασθενείς μπορούν να ξέρουν ότι τα Δημόσια Νοσοκομεία και το Ε.Σ.Υ. παραμένουν τα πλέον αξιόπιστα, στιβαρά και πλήρως ανταποκρινόμενα στις ανάγκες της παροχής υπηρεσιών υγείας σε κάθε επίπεδο, σε κάθε ασθενή, σε κάθε συνάνθρωπο.
Είμαι σίγουρος, ότι γιατροί και νοσηλευτές θα συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, την ίδια ζέση και ανθρωπιά, την παροχή, επίβλεψη, προώθηση, ενίσχυση του θεραπευτικού έργου, σε ένα νοσοκομείο με τόσο «βαρύ» όνομα και ακόμη «βαρύτερη» ιστορία.
«Καλή δύναμη» σε όλους/ες από την πατρίδα του Ασκληπιού, τα Τρίκαλα, με τη βεβαιότητα ότι παρόμοιες συνθήκες θεραπείας και νοσηλείας, και μάλιστα στην εποχή της τωρινής κρίσης, θα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.
Θανάσης Μιχαλάκης

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης