Σάββατο 23.01.2021 | Εορτάζουν: Αγαθάγγελος, Αγαθαγγέλα, Αγαθαγγέλη, Διονύσιος, Διονύσης, Νιόνιος, Νύσης, Ντένης, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, Σίσσυ, Ντενίζ

Ευχαριστήριο Εκπ/κού Συλλόγου Ματσουκιωτών Θεσσαλίας «Η Αγία Παρασκευή»

Ευχαριστήριο05.02.2020 | 2:29 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΜΑΤΣΟΥΚΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
«Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ματσουκιωτών Θεσσαλίας «Η Αγία Παρασκευή» θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους µας τίμησαν µε την παρουσία τους στον ετήσιο χορό του Συλλόγου που για έκτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε µε πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς παραβρέθηκαν πολλοί συντοπίτες µας και όχι µόνο. Ο χορός διεξήχθη το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο κέντρο «ΛΕΙΡΙΟ» µε τον ανεπανάληπτο Δόκιμο Χαραλάμπους στο κλαρίνο, τη μοναδική Ιωάννα Χαραλάμπους επίσης στο κλαρίνο, την εκπληκτική Ντίνα Αλεξοπούλου στο τραγούδι και τον ακούραστο Γκόβαρη Γιάννη επίσης στο τραγούδι, που μαζί µε το συγκρότημά τους διασκεδάσανε τον κόσμο σε ένα γνήσιο ηπειρώτικο γλέντι μέχρι πρωίας.
Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς που ενίσχυσαν την προσπάθεια αυτή, καθώς και τους επαγγελματίες της πόλης µας που βοήθησαν να στηθεί η πλούσια λαχειοφόρος µας.
Η επόμενη δραστηριότητα του Συλλόγου μας θα είναι η κοπή της βασιλόπιτας, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου στο «HOTEL ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» και ώρα 12:00 π.μ..
Το ∆.Σ. του Συλλόγου εύχεται Ευτυχισμένο και με Υγεία το 2020.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop