Σάββατο 15.06.2024 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ευχαριστήριο “Ελεήμονα Σαμαρείτη”

Ανακοινώσεις διάφορες26.05.2023 | 2:32 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ο Πρόεδρος της Ορθοδόξου Χριστιανικής Αδελφότητος «Ελεήμων Σαμαρείτης» κ. Κοσμάς Μπαλούτσος ευχαριστεί εγκαρδίως τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Χριστόφορο Ρόμπο, την υπεύθυνη της υπηρεσίας πρασίνου κα Μαγδαληνή Ράπτη και το προσωπικό της υπηρεσίας για την άμεση παρέμβαση αναφορικά με την κοπή των χόρτων πέριξ του Ιερού Ναού της Αναλήψεως στον φερώνυμο λόφο και την αντικατάσταση λαμπτήρων φωτισμού, την Αστυνομική Διεύθυνση-Τμήμα Τροχαίας για την άψογη ρύθμιση της κυκλοφορίας, την εταιρεία «Κλιάφα» των αδελφών Σαράντη για την προσφορά αναψυκτικών και την βιοτεχνία λουκουμιών Βουτσελά για την χρόνια προσφορά λουκουμιών και γλυκισμάτων κατά το πρόσφατο διήμερο της Ιεράς Πανηγύρεως.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης