Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ευχαριστήριο μήνυμα Μαρίας Αθανασίου – Γιαγιάκου

Ευχαριστήριο20.10.2022 | 8:56 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη μαζική συμμετοχή στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων και για την εμπιστοσύνη σας. Είναι η συμμετοχή που πρωτίστως, κέρδισε σ’ αυτές τις εκλογές. Οι 438 συνάδερφοι που προσήλθαμε στις κάλπες στέλνοντας εμπράκτως το μήνυμα της συμμετοχής και της συνευθύνης για την αναβάθμιση του Επιστημονικού μας Συλλόγου προς όφελος όλων των συναδέρφων αλλά και της τοπικής κοινωνίας.
Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου της Ιατρικής Συνεργασίας για την εμπιστοσύνη και την συμπόρευση στον όμορφο αγώνα που δώσαμε με ήθος και αξιοπρέπεια.
Ευχαριστώ τον κ. Άγγελο Κόντο και τους υποψηφίους της Ανανεωτικής Κίνησης Ιατρών για τη συμβολή τους στην υποδειγματική εξέλιξη της δημοκρατικής διαδικασίας των εκλογών στο Επιστημονικό μας Όργανο.

Με πνεύμα συναδελφικότητας, ενωμένοι θα πορευθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Διοίκηση και Μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων.

Συναδελφικά
Μαρία Αθανασίου-Γιαγιάκου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης