Τρίτη 02.03.2021 | Εορτάζουν: Ευθαλία, Θάλια, Θάλεια, Ευθαλίτσα, Ευθαλιώ, Θαλίτσα, Θαλιώ, Τρωάδιος, Τρωάδης, Τρωάδος, Τρωάς, Τρωάδα, Τρωαδία, Τρωάδη, Τρωαδίτσα

Ευχαριστήριο μήνυμα της Μαρία Χριστίνα Μπακλαβά, υπ. Περιφ. Σύμβουλος με Δημήτρη Κουρέτα

Ευχαριστήριο30.05.2019 | 2:47 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες μου,
το ταξίδι των Περιφερειακών εκλογών μου χάρισε -ανέλπιστα- τη ΔΕΥΤΕΡΗ θέση στο ψηφοδέλτιο της Πρωτοβουλίας στα Τρίκαλα.
Σε όλο το νομό πάνω από 600 άνθρωποι πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους, με μόλις μιας εβδομάδας προεκλογικό αγώνα.
Όλοι γνωρίζετε ότι δεν γεννήθηκα, ούτε μεγάλωσα στη Θεσσαλία, αλλά το DNA μου είναι καθαρόαιμο Θεσσαλικό (Τρικαλινό). Επίσης ζω και εργάζομαι στο Χαϊδάρι και ταξιδεύω τακτικά στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους, αλλά επί 19 χρόνια τώρα εργάζομαι εθελοντικά για τη Θεσσαλία στον τομέα του πολιτισμού και του τουρισμού.
Ο κόσμος εκτίμησε όλη αυτή τη διαδρομή και την προσπάθεια που έκανα και έγραψε στη συνείδησή του μια θετική εικόνα για μένα, για την οποία είμαι ευγνώμων. Αυτοί οι 600 και πλέον ψήφοι να είστε σίγουροι ότι δεν θα πάνε χαμένοι. Με δυναμώνουν και με πεισμώνουν ακόμη πιο πολύ για να δουλέψω για το κοινό καλό!
Με ρώτησε χθες ένας φίλος γιατί ήθελα να εμπλακώ σε όλη αυτή την περιπέτεια των εκλογών;
Όχι, δεν είναι από φιλοδοξία όπως κάποιοι ίσως σκέφτεστε… Υπάρχουμε κι εμείς οι άνθρωποι που είμαστε φτιαγμένοι από τη στόφα της “προσφοράς”.
Ναι, γεμίζει η καρδιά μου όταν βλέπω στα μάτια του άλλου την χαρά. Γι’ αυτό θα συνεχίζω να προσπαθώ για τη Θεσσαλία μας, ώσπου να δω ότι έχει πάρει τη θέση που της αξίζει. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να εξακολουθώ να είμαι για όλους εσάς ένας ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Ήδη ετοιμάζω το Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Δωματίου Θεσσαλίας και στα μέσα Ιουνίου θα φέρω τους καλύτερους μουσικούς της Αμερικής και μαζί και ταξιδιώτες. Αυτοί θα είναι οι διαφημιστές μας και σε πολλούς άλλους ποιοτικούς ταξιδιώτες και θα έρθει η μέρα που θα μιλούν οι ξένοι για μας… γιατί το αξίζουμε! Είστε όλοι καλεσμένοι!
Τα πόδια μου γέμισαν πληγές από το τρέξιμο των τελευταίων ημερών, αλλά η καρδιά μου έχει πλημμυρίσει από αγάπη και ευγνωμοσύνη από τα δεκάδες τηλεφωνήματα που δέχομαι καθημερινά από όλους εσάς, αλλά κυρίως οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις οικογένειες εκείνες που μου άνοιξαν την πόρτα τους και την καρδιά τους.
Χαράλαμπε, Νίκο, Φράγκυ, Μαρούλα, Κωνσταντίνε, Δήμητρα, Στέφανε, Ράνια, Μαριάμ, Ρούλα, Γιώργο, Χριστίνα, Βασίλη, Δημήτρη, Ευαγγελία, Ηλία, Γιάννη, Αλεξάνδρα, Μαρία, Σοφία, Γιάννη, Στέλλα, Λένα, Διονυσία και πολλοί άλλοι ακόμη… Να θυμάστε ότι το ταξίδι μόλις άρχισε και σ’ αυτό θα συνταξιδέψουμε… Ευχαριστώ τον Δημήτρη Κουρέτα που πίστεψε σε μένα.
Συγχαρητήρια σε όλους, νικητές και νικημένους… αν και πρέπει να θυμόμαστε ότι στη δημοκρατία όλοι είναι κερδισμένοι και κανείς δεν περισσεύει!
Καλό έργο λοιπόν, στους εκλεγμένους και μη!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop