Παρασκευή 22.01.2021 | Εορτάζουν: Αναστάσιος, Τάσος, Αναστάσης, Ανέστης, Αναστασία, Τασούλα, Τιμόθεος, Τίμος, Τιμάς, Τίμης, Θέος, Τιμοθέη, Τιμοθέα, Τίμα, Τίμη, Θέα, Θέη

Ευχαριστήριο μήνυμα του εκλεγέντα δημοτικού συμβούλου Βασίλη Κρανιά

Ευχαριστήριο30.05.2019 | 2:44 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Θέλω να εκφράσω από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου έδειξαν σ’ αυτές τις εκλογές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντοπίτες μου από τη Δημοτική Ενότητα Μεγάλων Καλυβίων και σ’ όλους τους συνδημότες που με εμπιστεύθηκαν και με ψήφισαν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και ένα μεγάλο μπράβο στους συνυποψήφιους όλων των συνδυασμών για τον πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα που δώσαμε. Ήταν ένας όμορφος και διδακτικός αγώνας αλλά τώρα έχουμε ένα μόνο χρέος: Δουλειά για τη Δημοτική Ενότητα Μεγάλων Καλυβίων την οποία αισθάνομαι μεγάλη τιμή που θα εκπροσωπήσω. Δουλειά για να πάμε ακόμη πιο μπροστά τον Δήμο Τρικκαίων.
Φίλες και Φίλοι,
Σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας απογοητεύσω γιατί είμαι ένας από ‘σας. Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να επιστρέψω πολλαπλάσια την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Βασίλης Κρανιάς

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop