Κυριακή 17.01.2021 | Εορτάζουν: Αντώνιος, Αντώνης, Τόνης, Νάκος, Αντώνας, Αντωνάκος, Αντωνάκης, Τόνυ, Αντωνία, Αντωνούλα, Τόνια, Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης

Ευχαριστήριο μήνυμα του εκλεγέντα περιφερειακού συμβούλου Σταύρου Τραγάνη

ΤΟΠΙΚΑ30.05.2019 | 5:16 μμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

Φίλες και φίλοι της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων,

Οι εκλογές της 26ης Μαΐου για την ανάδειξη των οργάνων της αυτοδιοίκησης παρήλθαν και οι πολίτες έκαναν τις επιλογές τους. Το αποτέλεσμα για την παράταξή μας, «Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ» με επικεφαλής τον Νίκο Τσιλιμίγκα, δεν ήταν το καλύτερο. Τα αίτια πολλά και τα λάθη δικά μας!!! Με απόλυτο σεβασμό στην επιλογή σας απευθύνομαι σε όλους εσάς που προσήλθατε στην εκλογική διαδικασία και σας ευχαριστώ για αυτή σας τη συμμετοχή. Απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Νίκο Τσιλιμίγκα για την τιμή που μου έκανε και σ’ όλους εκείνους τους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο μας, που πίστεψαν στις δυνατότητες μας, δούλεψαν ομαδικά και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να απευθυνθώ και να ευχαριστήσω προσωπικά όλους εσάς που στηρίξατε την προσπάθεια της παράταξής μας «Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ» και με την ψήφο σας μου δώσατε τη δυνατότητα να εκπροσωπήσω την περιφερειακή ενότητα Τρικάλων, έστω και από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας. Θέλω και δημόσια να τονίσω ότι δεν θα ξεχάσω την εκτίμηση και την αγάπη που μου δείξατε, τις κοινές μας αγωνίες και τη ζεστή σας χειραψία που θα αποτελούν οδηγό στη δράση μου. Δεσμεύομαι να αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις, με γνώμονα το συμφέρον του Νομού μας, προσπαθώντας για τη δημιουργία μιας ισχυρής τοπικής οικονομίας που θα αναπτύσσεται με δικούς της αυτονόμους ρυθμούς.

Συγχαίρω τον κ. Αγοραστό και τους περιφερειακούς του συμβούλους, για την νίκη τους στην εκλογική διαδικασία και δηλώνω ότι η παρουσία μου στα έδρανα του περιφερειακού συμβουλίου θα έχει χαρακτήρα δημιουργικής και όχι στείρας αντιπολίτευσης.

Σήμερα βρισκόμαστε στην επόμενη μέρα και εγώ προσωπικά είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τα Τρίκαλα της καρδιάς μας και τους ανθρώπους τους. Θα είμαι δίπλα σε όλους όπως έκανα πάντα με ειλικρίνεια. Θέλω προκοπή για όλους στα Τρίκαλα, όπου και να βρίσκονται, ότι και να ψήφισαν.

Συνεχίζουμε…

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Η φρέσκια γεύση που δίνετε στην ημέρα σας... Nature Spot e-shop