Πέμπτη 11.08.2022 | Εορτάζουν: Εύπλους, Εύπλος, Εύπλοος

Ευχαριστήριο Στέλιου Λάσκου

Ευχαριστήριο12.06.2019 | 11:43 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη των έργων, Κώστα Αγοραστό, για την εξαιρετική τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο νίκης της Π.Ε. Τρικάλων, καθώς και όλους όσους στήριξαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό μας “Συμμαχία υπέρ των πολιτών“, δίνοντάς μας αυτοδυναμία από την 1η Κυριακή!
Οφείλω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους σας για τις εκδηλώσεις συμπάθειας, αγάπης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, επιλέγοντας με να βρεθώ στα έδρανα του Περιφερειακού συμβουλίου της Θεσσαλίας.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα την οικογένειά μου, τις φίλες και φίλους που στάθηκαν δίπλα μου σ’ αυτή τη δύσκολη προεκλογική μάχη, για την πίστη σε μένα την υπομονή και κατανόηση!
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τους συνυποψήφιους μου για την συμπόρευση και ευγενή άμιλλα που επέδειξαν.
Παραμένοντας πιστός σε διαχρονικές αξίες, με γνώμονα την αγάπη μου για τον τόπο και τους νέους μας, είμαι αποφασισμένος να εργασθώ προς όφελος των πολιτών, ανταποκρινόμενος στις προκλήσεις της εποχής, με νέες ιδέες, όραμα και προοπτική!

Με αγάπη και εκτίμηση
Λάσκος Στέλιος

Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Τρικάλων

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης