Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ευχαριστήριο στην ορθοπεδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

Ευχαριστήριο27.02.2024 | 9:14 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Μετά την πολυήμερη νοσηλεία μου στην ορθοπεδική κλινική του γενικού νοσοκομείου Τρικάλων λόγω σοβαρού ατυχήματος, αισθάνομαι την απόλυτη υποχρέωση και ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια το διευθυντή Δρ. Στέφανο Τσουρβάκα, τους γιατρούς και επιμελητές της κλινικής καθώς επίσης και το ευγενικό και πρόθυμο νοσηλευτικό προσωπικό αυτής. Η επιστημονική κατάρτιση, η άμεση κινητοποίηση και η ανθρωπιά τους είναι πραγματικά αξιέπαινες.
Σας ευχαριστώ θερμά που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας στο θέμα της δημόσιας υγείας έχετε καταφέρει να διατηρείτε ένα τόσο υψηλό επίπεδο περίθαλψης σε ένα χώρο ανακαινισμένο και απολύτως καθαρό.
Να σας έχει ο Θεός καλά που με φροντίσατε, να έχετε δύναμη και να συνεχίζετε να προσφέρετε με τον ίδιο ζήλο σε πείσμα των καιρών!
Ιδιαίτερες θερμές ευχαριστίες από καρδιάς και στους αφανείς συμπαραστάτες της περιπέτειας μου.

Μετά τιμής
Βάσω Θεοδώρου, εκπαιδευτικός
Καλαμπάκα

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης