Τρίτη 15.06.2021 | Εορτάζουν: Αυγουστίνος, Αυγουστίνα, Αύγουστος, Αυγούστα, Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη, Μόνικα, Μόνα, Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

Ευχαριστήριο της οικογένειας Χρήστου Σινάνη

Ευχαριστήριο04.06.2021 | 11:45 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους και τον καθένα χωριστά, για την συμπαράσταση και τη συμπόνια που μας απευθύνετε, στην απόλυτη θλίψη που βιώνουμε από τον θάνατο του λατρεμένου μας, συζύγου, πατέρα, γιού και παππού, Χρήστου Σινάνη!
Παρά τις δυσμενείς συνθήκες που βιώνουμε, λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας, σταθήκατε δίπλα μας, τόσο με την φυσική σας παρουσία, όσο και με τον παρηγορητικό σας λόγο, τη σκέψη σας, την αγάπη σας, τα τηλεφωνήματα σας και την πληθώρα συλλυπητηρίων μηνυμάτων σας. Οι ευχές σας, είναι βάλσαμο παρηγοριάς στην ψυχή μας.
Ο πολυαγαπημένος μας, σύζυγος και πατέρας, μας άφησε παρακαταθήκη την αγάπη του για τη ζωή, την οικογένειά του και τους συνανθρώπους του. Την εντιμότητα και το ήθος του, την εργατικότητά του, την μαχητικότητα και την άοκνη προσπάθειά του, μέσω της ενασχόλησής του με τα κοινά, και κυρίως από τη θέση του Δημάρχου, για το καλό του δήμου και της πόλης που τόσο αγάπησε.
Θα θυμόμαστε πάντα την μεγάλη του καρδιά, τη γενναιόδωρη ψυχή του και κυρίως την αφοσίωση στις αρχές και τις αξίες του.
Με τις θερμότατες ευχαριστίες μας
Η οικογένεια.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop