Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ευχαριστήριο του 12ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων

Ευχαριστήριο22.05.2024 | 8:55 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η Διεύθυνση, το Εκπ/κό προσωπικό και οι μαθητές του 12ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων ευχαριστούν θερμά την Εταιρεία εμφιάλωσης νερού «ΘΕΟΝΗ» για την ευγενική χορηγία της, με σκοπό την αγορά μιας τσουλήθρας, στα πλαίσια του Σχεδίου Δράσης, που εκπονείται από τη Σχολική μονάδα «Διαμόρφωση αύλειου χώρου».
Το παιχνίδι θα χρησιμοποιηθεί στην αυλή του σχολείου για παιδαγωγικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς, που στοχεύον στη διασκέδαση και ευχαρίστηση των παιδιών του σχολείου μας.
Η Διεύθυνση

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης