Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ευχές Δημάρχου Φαρκαδόνας για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

Ανακοινώσεις διάφορες31.05.2024 | 9:54 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Ευχόμαστε στις μαθήτριες και τους μαθητές μας που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2024, να έχουν επιτυχία και αποτελέσματα αντάξια των στόχων τους.
Με κόπο, επιμονή και προσπάθεια η συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελεί έναν πρώτο σημαντικό σταθμό στη ζωή τους. Ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά τους και είναι μακρύς, θα είναι και ταυτόχρονα όμως γεμάτος με νέες ευκαιρίες και προκλήσεις. Το μέλλον τους ανήκει, για αυτό με ηρεμία, με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές τους θα ολοκληρώσουν την προσπάθεια τους.
Στις οικογένειες των μαθητών ευχόμαστε υγεία, δύναμη και να στηρίζουν πάντα με όλες τους τις δυνάμεις τις επιλογές των παιδιών τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στους εκπαιδευτικούς για το σημαντικό έργο που επιτελούν.
Καλή δύναμη σε όλους και να έχετε επιτυχία.
Σπυρίδων Αγναντής
Δήμαρχος Φαρκαδόνας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης