Δευτέρα 15.08.2022 | Εορτάζουν: Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Τάκης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Νάγια, Δέσποινα, Δέσπω, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω,Μαρία, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μανιώ, Μαίρη, Μαρινίκη, Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μάνια, Μάρα, Μαράκι, Μάριος,Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Μαριάντζελα, Μαρινέλα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Ηλιοστάλακτη, Ηλιοστάλακτη, Καθολική, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια,Πρέσβεια, Πρεσβεία, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά

Ευχές του Βουλευτή Τρικάλων Θανάση Λιούτα για το 2022

Ανακοινώσεις διάφορες31.12.2021 | 3:19 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Σας εύχομαι ολόψυχα το 2022 να είναι μια χρονιά χαράς και ελπίδας. Να σημάνει το τέλος της σκληρότητας, του πόνου και του φόβου που η πανδημία έφερε και να γεννήσει την ελπίδα και τη ρεαλιστική προοπτική ότι θα επανέλθουμε στην κανονικότητα και στη ζωή μας που αφήσαμε πίσω τον Μάρτιο του 2020.
Εύχομαι σε όλες και σε όλους σας, υγεία και δύναμη. Να προσέχετε, ακολουθώντας όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας για να προστατεύσετε πρώτα τους δικούς σας ανθρώπους και στη συνέχεια το σύνολο.
Φίλες και φίλοι,
εύχομαι σε όλες και όλους, το 2022 να είναι χρονιά επίτευξης των στόχων σας, μια χρονιά εξέλιξης, προόδου, δημιουργίας και χαράς. Να είναι μια χρονιά υγείας και ευημερίας για εσάς και τις οικογένειες σας.
Από Καρδιάς, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!
Θανάσης Λιούτας
Βουλευτής Ν. Τρικάλων ΝΔ

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης