Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εφορία: Δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ04.04.2024 | 1:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο τέλος του μήνα καθώς αρχίζουν να «τρέχουν» οι δόσεις για την εξόφληση του φετινού ΕΝΦΙΑ, ενώ εντός του μήνα θα ανοίξουν οι παλιές ρυθμίσεις των 72, 100 και 120 δόσεων για να επανενταχθούν όσοι τις έχασαν υπό την προϋπόθεση ότι θα πληρώσουν μαζεμένες όλες τις εκπρόθεσμες δόσεις των χαμένων ρυθμίσεων. Τον Ιούλιο θα έρθουν να προστεθούν και οι δόσεις για τον φόρο εισοδήματος που θα προκύψει με την εκκαθάριση των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

Με τη συνεχιζόμενη ακρίβεια να πιέζει τα εισοδήματα των νοικοκυριών και τα χρέη να διογκώνονται, η Εφορία προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης των βεβαιωμένων οφειλών προς το Δημόσιο σε έως και 24 ή 48 δόσεις και με ελάχιστη μηνιαία δόση από 30 ευρώ. Με την πάγια ρύθμιση οι φορολογούμενοι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια «ανάσα» και να σπάσουν τις οφειλές τους σε περισσότερες δόσεις ενώ παράλληλα αποφεύγουν τις δεσμεύσεις και κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων.

Απλήρωτες – ληξιπρόθεσμες και μη – οφειλές από φόρους εισοδήματος, ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ εξοφλούνται σε έως και 24 μηνιαίες δόσεις, ενώ μέχρι και σε έως 48 δόσεις μπορούν να ρυθμιστούν τα έκτακτα χρέη, από φόρους κληρονομιάς, πρόστιμα της Εφορίας, αναδρομικά συνταξιούχων κ.λπ.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης