Τρίτη 28.06.2022 | Εορτάζουν: Ανάργυρος, Ανάργυρη, Αναργυρούλα, Γερμανός

Ευσταθίου: «Οι άνοδοι να κρίνονται στο γήπεδο»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ04.05.2020 | 1:50 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Η ΑΕΤ είναι μία από τις ομάδες που πήραν την άνοδο από τη Β’ στην Ερασιτεχνική κατηγορία, επιστρέφοντας σε γνώριμα λημέρια

Ο τεχνικός διευθυντής των “κόκκινων” Χρυσόστομος Ευσταθίου που συνέβαλλε φέτος αποφασιστικά στην επιτυχία αυτή του σωματείου, μιλάει στην «ΕΡΕΥΝΑ» για την άνοδο, αλλά και την επόμενη ημέρα στην ομάδα του.

Αναλυτικά η δήλωση του Ευσταθίου: “Κατ’ αρχήν θα ήθελα να τονίσω ότι η δική μας θέση είναι ότι οι άνοδοι πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο και μόνο εκεί. Από την άλλη, όμως, σεβόμαστε την απόφαση της ΕΠΟ, που μας δίνει από σήμερα τη δυνατότητα να βρεθούμε στη μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία.

‘Ηταν ένα δύσκολο, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με αρκετές ομάδες να μάχονται για τα δύο εισιτήρια. Η ομάδα μου, θεωρώ ότι ούτως ή άλλως θα ανέβαινε φέτος, καθώς διέθετε ένα ισχυρό και δεμένο σύνολο.

Για εμάς ξεκινάει ήδη η επόμενη ημέρα και θα κάνουμε άμεσα τον προγραμματισμό μας για τη νέα σεζόν στην Α’ Ερασιτεχνική, θέλοντας η ΑΕΤ να εδραιωθεί εκεί, όπου είναι άλλωστε η φυσική της θέση.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ το ποδόσφαιρο να επιστρέψει το συντομότερο στην κανονικότητα και ιδιαίτερη προσοχή από όλους και να τηρούμε τα μέτρα για τη δημόσια υγεία”.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης