Κυριακή 09.05.2021 | Εορτάζουν: Χριστόφορος, Χριστοφόρης, Φόρης, Χριστόφης, Χριστοφία, Χριστοφίνα, Ησαΐας

Εύθραυστες οι κυβερνητικές ισορροπίες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ08.01.2019 | 3:29 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Καθοριστικής σημασίας για τις πολιτικές εξελίξεις είναι η Συμφωνία των Πρεσπών καθώς είναι πιθανό έως το τέλος της εβδομάδας να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία στην ΠΓΔΜ.

Οι εύθραυστες κυβερνητικές ισορροπίες στη συγκυβέρνηση απασχόλησαν την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε υπό τον Αλέξη Τσίπρα στην Κουμουνδούρου.

Στην πολιτική ανάλυση που έγινε από τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος εκτιμήθηκε ότι ανεξαρτήτως της αποχώρησης από τη συγκυβέρνηση του μικρότερου κυβερνητικού εταίρου, υπάρχει η απαιτούμενη πλειοψηφία των 151 βουλευτών για όλες τις κρίσιμες ψηφοφορίες που επίκεινται στη Βουλή.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η Τετάρτη αφού συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος του Πάνου Καμμένου (στη Βουλή, στις 10 και στις 11 το πρωί αντιστοίχως), προκειμένου να αποσαφηνιστεί η στάση του σε σχέση με την κυβερνητική εμπλοκή των ΑΝ.ΕΛΛ.

Με τους κραδασμούς στους κόλπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων να παραμένουν ισχυροί μια σειρά από δηλώσεις βουλευτών και στελεχών του κόμματος προμηνύουν θυελλώδεις συνεδριάσεις.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop