Παρασκευή 23.02.2024 | Εορτάζουν: Πολύκαρπος, Πολυκάρπης, Πολυκαρπία, Πολυκάρπη, Πολυκαρπίτσα, Πολυκαρπούλα,Πολυχρόνης, Πολυχρόνιος, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Ρεντζιάς

ΤΟΠΙΚΑ27.06.2018 | 6:06 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Ο πρώην δήμαρχος Μεγάλων Καλυβίων Δημήτρης Ρεντζιάς από τα ξημερώματα της Τετάρτης δεν βρίσκεται στη ζωή. Πέρασε στην αιωνιότητα, αφήνοντας παρακαταθήκη το πλούσιο έργο του.

Ο πρώην δήμαρχος και συνταξιούχος δάσκαλος δεν κέρδισε την μάχη με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Έφυγε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 69 ετών, αφήνοντας πίσω του, τη σύζυγό του Βασιλική, τα παιδιά του Νικηφόρο και Αργύρη, αδέλφια και λοιπούς συγγενείς.

Η είδηση του θανάτου του πρώην δημάρχου σκόρπισε θλίψη στους οικείους, στους συγγενείς, στους φίλους, στον αυτοδιοικητικό κόσμο του νομού, όπως επίσης και σε όλους εκείνους που είχαν συνεργαστεί στο πλευρό του, κατά την 12ετη αυτοδιοικητική πορεία στην περιοχή των Μεγάλων Καλυβίων.

Δραστήριος και αγαπητός, ταπεινός και αγωνιστής πάντα για το καλύτερο τόσο στην εκπαιδευτική του πορεία, ως δάσκαλος, όσο και μετέπειτα στον αυτοδιοικητικό στίβο. Πάσχιζε για την βελτίωση της καθημερινότητας του χωριού του, του Δήμου του, κάτι που συναντούσε την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου σε εκλογικές μάχες.

Ο Δημήτριος Ρεντζιάς γεννήθηκε το 1949 στα Μεγάλα Καλύβια. Ήταν δάσκαλος στο επάγγελμα. Σπούδασε στην παιδαγωγική Ακαδημία της Λάρισας και δίδαξε στην πρωτοβάθμια δημόσια εκπαίδευση. Υπηρέτησε το Δήμο Μεγάλων Καλυβίων για 12 έτη, προσφέροντας αξιόλογο έργο.

Την Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία. Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλων Καλυβίων στη 1 το μεσημέρι.

Αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Γηροκομείο Μεγάλων Καλυβίων.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης