Κυριακή 09.05.2021 | Εορτάζουν: Χριστόφορος, Χριστοφόρης, Φόρης, Χριστόφης, Χριστοφία, Χριστοφίνα, Ησαΐας

Έφυγε ο Αμυράς, διαλύθηκε η Κ.Ο. του Ποταμιού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ21.01.2019 | 4:43 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την ανεξαρτητοποίησή του από το Ποτάμι ανακοίνωσε ο βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Αμυράς, διαλύοντας έτσι και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού, αφού σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, κοινοβουλευτική ομάδα συγκροτεί ένα κόμμα που έλαβε μέρος στις γενικές εκλογές και έχει τουλάχιστον πέντε βουλευτές. Με την αποχώρηση από την ΚΟ του Ποταμιού και την ανεξαρτητοποίηση του Γ. Αμυρά, το Ποτάμι μένει με 4 βουλευτές.

Σε δήλωσή του, ο κ. Αμυράς τονίζει ότι αποχωρεί με «λύπη» του από την ΚΟ του Ποταμιού και ανεξαρτητοποιείται.

Μετά από λίγη ώρα, με ανάρτησή του στο facebook ο κ. Ψαριανός ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν με την συμπόρευσή τους το Ποτάμι, το οποίο όπως ανέφερε από σήμερα δεν συμπεριλαμβάνεται στα κοινοβουλευτικά κόμματα. Έκανε λόγο για αλλεπάλληλα λάθη του κόμματος, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς ενώ πρόσθεσε πως «η χώρα μας περνάει την δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη περίοδο εδώ και πολλές δεκαετίες και οι τύχες της βρίσκονται στα χέρια της χειρότερης κυβέρνησης από τα χρόνια της Χούντας».

Το Ποτάμι σε ένα δηκτικό σχόλιο για την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Αμυρά ανέφερε ότι «διεκδικεί έτσι να γραφεί στο «δεξιό» πάνθεον, ως ο βουλευτής που διέλυσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποτάμιου». Τον συγκρίνουν με τον Σπύρο Δανέλλη, καθώς, όπως λέει το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του, «αντιστοίχως γράφτηκε στο «αριστερό» πάνθεον ο κ. Δανέλλης, ως ο βουλευτής που εγκατέλειψε το Ποτάμι για να σώσει την κυβέρνηση Τσίπρα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop