Δευτέρα 26.07.2021 | Εορτάζουν: Ερμόλαος, Ερμολία, Λία, Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Παρασκευή, Εύη, Εβίτα, Βούλα, Βιβή, Βέτη, Βέττη, Παρασκευούλα, Πάρις, Βίβιαν, Έρση, Ωραιοζήλη, Ωραιοζηλία, Ζήλια, Ζήλη, Ζέλια

«’Εφυγε» ο Βασίλης Βαργιάμης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ31.07.2019 | 12:54 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Σοκ στον Τρικαλινό αθλητισμό και την Τρικαλινή κοινωνία γενικότερα σκόρπισε  το πρωί της Κυριακής η είδηση του ξαφνικού χαμού του γνωστού προπονητή Τάεκβοντο Βασίλη Βαργιάμη

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με τεράστια διαδρομή στον αθλητισμό καθώς ο ίδιος πριν πολλά χρόνια ήταν αθλητής του βόλει, ενώ είχε ολοκληρώσει και σπουδές στο ΤΕΦΑΑ.

Ήταν προπονητής του συλλόγου Τάεκβοντο μαζί με το Νίκο Παιταρίδη και από τα χέρια τους πέρασαν εξαιρετικοί αθλητές με τεράστιες διακρίσεις όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός συνόρων.

Το πρωί του Σαββάτου αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο δυστυχώς εξέπνευσε βυθίζοντας στο πένθος όλο τον Τρικαλινό αθλητισμό που έμαθε για την απώλεια ενός τόσο σημαντικού ανθρώπου για τα δρώμενα της πόλης.

Πριν λίγες ημέρες ο γιός του Γιώργος είχε περάσει στο ΤΕΦΑΑ είδηση που του έδωσε μεγάλη χαρά, αλλά δυστυχώς λίγο καιρό αργότερα τον πρόδωσε η καρδιά του.

Εργαζόταν ως εξωτερικός φρουρός στις φυλακές Τρικάλων όπου και εκεί ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του Βασίλη Βαργιάμη τελέστηκε σε κλίμα οδύνης το απόγευμα της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, παρουσία συγγενών και πολλών φίλων και συνεργατών του εκλιπόντος.

Από την «ΕΡΕΥΝΑ» θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

 

«Βροχή» τα συλλυπητήρια μηνύματα

 

Η είδηση του πρόωρου και άδικου χαμού του προπονητή Τάεκβοντο Βασίλη Βαργιάμη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον αθλητικό κόσμο της πόλης

Αρκετά ήταν τα πρόσωπα και οι σύλλογοι που έσπευσαν να συλλυπηθούν για την τραγική αυτή είδηση , ενώ η ροή των συλληπητήριων μηνυμάτων συνεχίζεται.

Το μήνυμα του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου:

Τη θλίψη και την οδύνη του για τον ξαφνικό θάνατο του συμπολίτη – στελέχους του τοπικού αθλητισμού, Βασίλη Βαργιάμη, εκφράζει με μήνυμά του ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.
Στο μήνυμά του επισημαίνει ότι και ο ίδιος και οι συμπολίτες τρικαλινοί «θλιβόμαστε βαθιά από τον θάνατο του αγαπητού σε όλους, αθλητή και προπονητή. Το πρωινό της Κυριακής 28 Ιουλίου 2019 ήταν ένα πρωινό που σκόρπισε οδύνη σε όλους μας».
Και συνεχίζει: «Ως αθλητής, ως προπονητής, ως “ψυχή” του ΣΟΑΤ, ως επιφανές στέλεχος της άθλησης γενικότερα, ο Βασίλης Βαργιάμης έβαλε βαριά σφραγίδα στον τρικαλινό και στον ελληνικό αθλητισμό. Η διαπαιδαγώγηση των νεότερων αθλητών, η ανάδειξη αθλητών παγκόσμιας κλάσης – με κορυφαία, τη Φανή Τζέλη και τις παγκόσμιες διακρίσεις της -,  οι συνεχείς προσπάθειες για βελτιώσεις σε υποδομές, οι δράσεις για την ανάπτυξη του τάε κβο ντο, η ουσιαστική συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων σε όλα αυτά τα ζητήματα, κατέδειξαν τον άνθρωπου που με μεράκι, με αγάπη, με σύστημα και διάθεση, αγωνιούσε και προσπαθούσε για το καλύτερο».
Ο κ. Παπαστεργίου επισημαίνει ότι «το έργο ενός ανθρώπου ειδικά στον αθλητισμό, δε χάνεται. Παραμένει, και αποτελεί οδηγό και στοιχείο δράσης για τη συνέχιση της προσφοράς στη νέα γενιά».
Εκφράζει, δε, «τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του, στους συγγενείς, τους φίλους, την αθλητική οικογένεια του ΣΟΑΤ».

 

Το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη:

« Απέραντη Θλίψη γεμίζει όλους μας η απώλεια του Βασίλη Βαργιάμη »

Ο Βασίλης, έφυγε αδόκητα από τη ζωή και ο χαμός του γέμισε με θλίψη τον κόσμο των Τρικάλων. Το αποτύπωμα του ανεξίτηλο στον χώρο του αθλητισμού, με τελική σφραγίδα την ίδρυση του «ΣΟΑΤ», απογειώνοντας τον ελληνικό αθλητισμό και συνάμα κάνοντας μας περήφανους διεθνώς.

Μέσα από την καρδιά μου εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια όσο και στους οικείους του.

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης  Τρικάλων

 

Το μήνυμα του συλλόγου μπάσκετ Αίολος Τρικάλων:

Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την οδύνη όλων μας για τον πρόωρο χαμό του φίλου, συνεργάτη και συνοδοιπόρου στον αθλητισμό της πόλης Βασίλη Βαργιάμη. Το χαμόγελο, η αισιοδοξία, το πάθος που τον συντρόφευε στη ζωή του θα λείψουν σε όλους. Καλό κουράγιο στον γιο του και την οικογένειά του. Αντίο ΦΙΛΕ.

 

Το μήνυμα του σωματείου βόλει Ασκληπιός Τρικάλων:

 

Ένας ακούραστος εργάτης του αθλητισμού έφυγε, τόσο ξαφνικά και άδικα, σήμερα από κοντά μας.

Ο Βασίλης Βαργιάμης ήταν από τους κορυφαίους αθλητές βόλλευ που είχε αναδείξει η πόλη μας καθώς υπήρξε αθλητής τόσο, του ΓΣ Τρικάλων και του Ασκληπιού Τρικάλων, ενώ αγωνίστηκε και με την Καρδίτσα στην Α2 κατηγορία αλλά και στην ΕΑ Λάρισας καθώς επίσης  διατέλεσε και προπονητής στον Ασκληπιό επί σειρά ετών.

Ήταν πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και μαζί με τον φίλο και κουμπάρο του Νίκο Παϊταρίδη δημιούργησαν τον ΣΟΑΤ τον οποίο μέσα σε λίγα χρόνια κατάφεραν να τον καταστήσουν ως ένα από τα κορυφαία σωματεία Ταεκβοντο στην Ελλάδα αναδεικνύοντας πρωταθλητές που ξεπέρασαν και τα ελληνικά σύνορα.

Το ΔΣ, οι προπονητές και οι αθλήτριες του ΑΣ Ασκληπιός Τρικάλων volley, εκφράζουμε την βαθειά μας θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και σε όλη την οικογένεια του ΣΟΑΤ,  για τον ξαφνικό θάνατο του Βασίλη Βαργιάμη.

 

Καλό ταξίδι φίλε Βασίλη

 

Το μήνυμα του συλλόγου Τάεκβοντο ΑΓΣ Τρικάλων:

 

Ο Προπονητής το ΔΣ και οι αθλητές του συλλόγου μας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς στην οικογένεια του εκλιπόντος Βασίλη Βαργιάμη και στον σύλλογο του ΣΟΑΤ

 

 

Το μήνυμα της ομάδας μπάσκετ των Ικάρων:

 

Δεν υπάρχει τρόπος, δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε την οδύνη μας για τον απροσδόκητο χαμό του Βασίλη Βαργιάμη. Ενός εργάτη του τρικαλινού αθλητισμού με πολύπλευρη προσφορά τόσο στο βόλεϊ όσο και στο ταεκβοντο. Η οικογένεια των Ικάρων Τρικάλων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια τους οικείους του Βασίλη

 

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop