Κυριακή 07.03.2021 | Εορτάζουν: Ευγένιος, Ευγένης

Έγειρε προς τον Κ. Μαράβα στον Δ. Πύλης ο ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟΠΙΚΑ08.02.2019 | 3:59 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το ότι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται εδώ και καιρό «κοντά» στην υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Πύλης κ. Κώστα Μαράβα είναι γνωστό από καιρό.

Και μπορεί επίσημα να μην υπάρχει στήριξη, αλλά όλες οι δηλώσεις είναι θετικά προσκείμενες στον νυν Δήμαρχο. Έτσι οι δηλώσεις στην Λέσχη 97,6 των κ. Σάκη Παπαδόπουλου και Χρήστου Μπάτζιου, δεν αποτελούν έκπληξη, αλλά επιβεβαιώνουν αυτό που συζητείται όλο το προηγούμενο διάστημα.

Μιλώντας αρχικά για το θέμα ο αναπληρωτής γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «εγώ προσωπικά, ως δημότης του Δήμου Πύλης, έχω δηλώσει από καιρό ότι θα στηρίξω τον νυν Δήμαρχο Κώστα Μαράβα. Είναι ένας άνθρωπος διαλλακτικός και συνεργάσιμος, που μέχρι τώρα δοκιμασμένα συνεργάστηκε με εμάς ως κόμμα και δεν μας δημιούργησε προβλήματα, τουναντίον  μαζί προσπαθήσαμε να λύσουμε προβλήματα. Εγώ αυτόν θα υποστηρίξω και αυτόν θα ψηφίσω, μπορεί να είμαι αναπληρωτής γραμματέας της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, έχω δικαίωμα όμως να έχω επιλογή στα αυτοδιοικητικά. Το ότι είναι στέλεχος της ΝΔ ο Κώστας Μαράβας δεν είναι κάτι που το κοιτάω, κάθε άνθρωπος έχει μια πολιτική ταυτότητα».

Για το θέμα τοποθετήθηκε αμέσως μετά και ο βουλευτής του κόμματος κ. Σάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος συμφώνησε με τον κ. Μπάτζιο. «Στα αυτοδιοικητικά εγώ δεν μπερδεύω την πολιτική με τη φιλία. Στο Δήμο Τρικκαίων έχουμε αποφασίσει ότι στηρίζουμε ένα συνδυασμό προοδευτικής συνεργασίας με επικεφαλής τον Κώστα Κρεμμύδα. Πάντως για το Δήμο Πύλης θα συμφωνήσω κι εγώ με την άποψη του Χρήστου Μπάτζιου ότι έχουμε πολύ καλή συνεργασία με το Δήμαρχο, με όλη τη δημοτική αρχή και αρκετά στελέχη μας συμμετέχουν στο συνδυασμό του Κώστα Μαράβα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop