Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ18.05.2024 | 1:35 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Τρικάλων  την Πέμπτη 16 Μαΐου πραγματοποίησε τα εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου στο κέντρο της πόλης, με την παρουσία των υποψήφιων ευρωβουλευτών Δριτσέλη Παναγιώτας, Κουντουρά Έλενας, Μαρτίου Γεωργίου και Τσίπρα Γεωργίου.

Στη συνέχεια κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής μαζί με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, επισκέφτηκε θεσμικούς  φορείς του Νομού, την “Κίνηση πολιτών για την ανασυγκρότηση της Φαρκαδόνας” και συνάντησε  στη  γέφυρα της Διάβας, που υπέστη καθίζηση από την καταιγίδα Daniel,  κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.

Άκουσαν τα προβλήματά τους, δεσμεύτηκαν να τα αναδείξουν και να συνεχίσουν να πιέζουν  την κυβέρνηση μέχρι  να δώσει λύσεις.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης