Κυριακή 26.05.2024 | Εορτάζουν: Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου Παλαιοχωρίου Δ. Μουζακίου

ΤΟΠΙΚΑ10.05.2024 | 9:04 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία και με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοχωριτών “Άγιος Δημήτριος” πραγματοποίησε το απόγευμα της 6ης Μαΐου 2024 τα εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου Παλαιοχωρίου.

Σκοπός της δημιουργίας του Μουσείου είναι η διάσωση και η προβολή του πολιτιστικού πλούτου του χωριού και της ευρύτερης περιοχής.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, οι Αντιδήμαρχοι Μουζακίου κ. Καραμπέκου Μαρία, η κ. Λίνα Αγγελάκη και ο κ. Κώστας Σκρέτας, οι βουλευτές της Ν.Δ κ. Ασημίνα Σκόνδρα και κ. Τέλης Σπάνιας, ο Πρόεδρος Παλαιοχωρίου κ. Παναγιώτης Νίκου καθώς και οι κάτοικοι του χωριού.

«Όταν οι φορείς των τοπικών κοινωνιών συνεργάζονται μπορούν να επιτύχουν θαύματα. Εμείς ως διοίκηση του Δήμου θα είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες που αναβαθμίζουν τον πολιτισμό του τόπου μας. Οφείλω να αποδώσω τα εύσημα σε όλους τους φορείς του Παλαιοχωρίου, τον Πατέρα Χρήστο, τον πρώην πρόεδρο της ΔΚ κ. Σακκά, τον νυν Πρόεδρο κ. Νίκου, τα πρώην και νυν μέλη του τοπικού συμβουλίου και ιδιαίτερα τον δραστήριο Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Μπάδρα και τα μέλη του συλλόγου που όλοι μαζί συνέβαλαν για να δημιουργηθεί αυτό το υπέροχο μουσείο», δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης