Πέμπτη 13.06.2024 | Εορτάζουν: Τριφύλλιος, Τριφύλιος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη Ορθοπεδική Κλινική του ΓΝΤ

ΤΟΠΙΚΑ20.01.2023 | 5:49 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε μια λιτή τελετή εγκαινιάστηκε το πρωί της Παρασκευής η Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Όπως είναι γνωστό η εν λόγω κλινική ανακαινίστηκε με δωρεά της κ. Σοφίας Διβάνη – Θεοδσοπούλου στην μνήμη των συζύγου και θυγατέρας της Ερρίκου και Έλλης Διβάνη.

«Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, που εκσυγχρονίζει το νοσοκομείο μας» ανέφερε ο κ. Γρηγορίου συμπληρώνοντας ότι ανάλογες εργασίες αναβάθμισης θα εκτελεστούν και σε άλλες τέσσερις κλινικές του Νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται πως η δωρεά της κυρίας Σοφίας Θεοδοσοπούλου – Διβάνη προς το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, τουλάχιστον 150.000 ευρώ, έγινε στην μνήμη του συζύγου της Ερρίκου Διβάνη, που έφυγε από την ζωή το 2018 σε ηλικία 63 ετών και της 33χρονης κόρης της Έλλης Διβάνη, ο ξαφνικός θάνατος της οποίας συγκλόνισε το πανελλήνιο το 2021.

Ο Ερρίκος Διβάνης, ένας από τους εμβληματικούς Έλληνες ξενοδόχους, μαζί με τα αδέρφια του ήταν ο συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» στην Αθήνα και τη Θεσσαλία (Καλαμπάκα και Λάρισα). Ο όμιλος Διβάνη διαθέτει σήμερα επτά ξενοδοχεία, με τέσσερα να βρίσκονται στην Αθήνα (Divani Caravel, Divani Apollon Suites, Divani Apollon Palace & Thalasso, Divani Palace Acropolis), και από ένα στην Καλαμπάκα (Divani Meteora) στη Λάρισα (Divani Palace Larissa) και την Κέρκυρα (Divani Corfu).

Η Έλλη Διβάνη που ήταν ζωγράφος, άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στην Αθήνα όπου ζούσε με την μητέρα της. Αναπαύεται πλέον στην Τρικαλινή γη, μαζί με τον πατέρα της Ερρίκο και τον παππού της Γιώργο Διβάνη, εκ των ιδρυτών της πρώτης οικογενειακής ξενοδοχειακής επιχείρησης το 1958 στην πόλη των Τρικάλων, με το ξενοδοχείο της πλατείας Κιτριλάκη που από “Διβάνη” σήμερα ονομάζεται Ξενοδοχείο “Παντελιδάκη”.

Από το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει και η μεταφορά των ασθενών προς τη νέα κλινική.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης