Κυριακή 04.12.2022 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

Εγκαίνια και νέα έργα στο ΤΕΦΑΑ

ΤΟΠΙΚΑ02.12.2019 | 3:57 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα το νέο αμφιθέατρο και το νέο κτήριο εργαστηρίων του ΤΕΦΑΑ από τον περιφερειάρχη κο Κ. Αγοραστό.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων σε σύσκεψη που προηγήθηκε με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κο Ζ. Μαμούρη, τους αντιπρυτάνεις κο Γ. Θεοδωράκη και κο Χ. Μπιλήνη, τον Κοσμήτορα κο Α. Παπαϊωάννου, τον Πρόεδρο ΤΕΦΑΑ κο Ν. Διγγελίδη, τον αντιπεριφερειάρχη κο Μιχαλάκη τον Δήμαρχο Τρικκαίων κο Δ. Παπαστεργίου, τις τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας, του Δήμου και του Πανεπιστημίου, ο περιφερειάρχης κος Αγοραστός, ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών για το πανεπιστημιακό γυμναστήριο του ΤΕΦΑΑ που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του στις Καρυές, σε ημιτελή και εγκαταλελειμμένη κατάσταση εδώ και χρόνια. Επίσης ανακοίνωσε και γήπεδο ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ.

Το νέο γυμναστήριο θα βελτιώσει πολύ τις συνθήκες εκπαίδευσης των φοιτητών του ΤΕΦΑΑ και θα δώσει νέα πνοή στον αθλητισμό της πόλης αφού πρόκειται για έναν χώρο που θα φιλοξενεί γήπεδα και αίθουσες πολλαπλών χρήσεων που θα διατίθενται και στους πολίτες τα απογεύματα και τα σαββατοκύριακα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης