Σάββατο 08.05.2021 | Εορτάζουν: Αρσένιος, Αρσένης, Αρσενία, Αρσίνα, Αρσινόη, Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μήλιος, Μήλης, Μηλιώ, Μηλιά, Μηλίτσα

Έγκριση από 180 βουλευτές θα ζητήσει ο Π. Καμμένος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ20.06.2018 | 4:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

«Οι ΑΝΕΛ δεν φυλλορροούν αλλά δέχονται απειλές» υποστήριξε ο προεδρος των ΑΝΕΛ, αμέσως μετά την έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Παράλληλα, δήλωσε πως θα εισηγηθεί στον πρωθυπουργό «όταν και εάν» έρθει η συμφωνία προς ψήφιση στη Βουλή να υπάρξει διευρυμένη πλειοψηφία, 180 βουλευτών, επιμένοντας ότι σε κάθε περίπτωση οι ΑΝΕΛ θα την καταψηφίσουν.

Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη πως η συμφωνία θα «μπλοκάρει» στα Σκόπια και δεν πρόκειται να φτάσει στην Αθήνα πριν από τα μέσα του 2019.

Επίσης, χαρακτήρισε «στημένα» τα επεισόδια κατά στελεχών του και υποστήριξε ότι οι βουλευτές του κόμματος δέχονται απειλές και για αυτό θα προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη.

Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου πως υπήρξαν ανταλλάγματα για την ψήφιση της συμφωνίας, ο Π. Καμμένος τόνισε πως «οι ΑΝΕΛ δεν βάζουν στην ζυγαριά τα εθνικά θέματα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop