Δευτέρα 15.08.2022 | Εορτάζουν: Παναγιώτης, Πάνος, Πανούσος, Παναγής, Πανάγος, Γιώτης, Τάκης, Πανίκος, Παναγιώτα, Γιώτα, Παναγιούλα, Γιούλα, Παναγούλα, Νάγια, Δέσποινα, Δέσπω, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω,Μαρία, Μαργέτα, Μαριέττα, Μαργετίνα, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μανιώ, Μαίρη, Μαρινίκη, Μιρέλλα, Μυρέλλα, Μάνια, Μάρα, Μαράκι, Μάριος,Γεσθημανή, Ιεσθημανή, Θεοτόκης, Θεοτοκία, Μαριάντζελα, Μαρινέλα, Ελώνα, Ελλώνα, Ελόνα, Ηλιοστάλακτη, Ηλιοστάλακτη, Καθολική, Κρυστάλλω, Κρουστάλλω, Κρουστάλω, Κρυσταλία, Κρυσταλλία, Κρουσταλένια,Πρέσβεια, Πρεσβεία, Συμέλα, Σιμέλα, Σουμελά

‘Εκανε το “μπαμ” με Διβανέ η Φήκη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ30.07.2020 | 11:35 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Σπουδαία μεταγραφή για τη Φηκη που απέκτησε τον Πέτρο Διβανε από το Διγενή Νεοχωρίου.

Πρόκειται με έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη ποιότητα, έχοντας αγωνιστεί κατά το παρελθόν ακόμη και στη Β’ Εθνική με τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ έπαιξε ακόμη και στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Φαρκαδόνα.

Η ανακοίνωση:

Η Ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη της μεταγραφή.Την απόκτηση του Πέτρου Διβανέ. Ένας ταλαντούχος και ταυτόχρονα έμπειρος ποδοσφαιριστής μιας και έχει συμμετοχές σε πρωταθλήματα μεγαλυτέρων κατηγοριών. Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε να είναι υγιής και να μας βοηθήσει στην εκπλήρωση των στόχων μας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης