Πέμπτη 19.05.2022 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Εκατοντάδες κατασκευαστές στην πόλη των Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ20.10.2018 | 1:14 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Με τη συμμετοχή συνδικαλιστών του κλάδου, όπως και εκατοντάδων επαγγελματιών άνοιξε το απόγευμα της Παρασκευής η αυλαία των εργασιών του 7ου Συνεδρίου Κατασκευαστών 2018.

Διοργανωτής του συνεδρίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) με συνδιοργανωτή την Profilmedia και την Profilgroup. Το συνέδριο διοργανώνεται με τη υποστήριξη του Σωματείου Μηχανοσιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευαστών Τρικάλων την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Τρικκαίων και το Επιμελητήριο Τρικάλων που συμβάλουν για την επιτυχή διεξαγωγή.

Στο 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών 2018 συμμετέχουν Φορείς και Επιχειρήσεις του Κλάδου (κατασκευαστές, βιομηχανίες διέλασης και έλασης, παραγωγοί πούδρας, εταιρείες επιφανειακής επεξεργασίας, κατασκευαστές εξαρτημάτων και μηχανημάτων, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, ενεργειακοί επιθεωρητές κ.λ.π.)

Τις εργασίες του 7ου Συνεδρίου θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι εταιρειών από όλες τις ειδικότητες του κλάδου των δομικών κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου. Επίσης παρόντες στο Συνέδριο θα είναι φορείς, ενώσεις και σύνδεσμοι από τον τομέα των κατασκευών, καθώς και εκπρόσωποι των ανώτερων, ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και της μέσης επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Με σύνθημα «Κοιτάμε Μπροστά» το Συνέδριο της Ομοσπονδίας θα περιλαμβάνει εισηγήσεις και τοποθετήσεις προσκεκλημένων ομιλητών και συνέδρων, με στόχο τις απαντήσεις σε καίρια ζητήματα και προβληματισμούς όσων απασχολούνται στον Κλάδο του Αλουμινίου και των Μεταλλικών Κατασκευών γενικότερα.

Θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, την μαθητεία στις επιχειρήσεις του κλάδου, την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου του επαγγέλματος, τους συνεργατικούς σχηματισμούς, τα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, τις ανακαινίσεις και αντικαταστάσεις με προϊόντα σύγχρονης τεχνολογίας και την ανάκαμψη του Κλάδου βάζοντας φρένο στην περαιτέρω συρρίκνωσή του, καθώς και τον έλεγχο της ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, την εκλογίκευση και τρόπους ελέγχου εισαγωγών από όμορες Βαλκανικές χώρες, την εξωστρέφεια και τον εξαγωγικό προσανατολισμό των επιχειρήσεων κ.ά.

Ένα Πανελλήνιο Συνέδριο που αποτελεί πάντα μοναδική ευκαιρία συνάντησης όλων των ανθρώπων του Κλάδου για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων. Σημείο αναφοράς στην πληροφόρηση και κόμβος συνάντησης χορηγών, επαγγελματιών και επιστημόνων.

Το συνέδριο συνεχίζεται το Σάββατο και ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης