Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Κουτσούφλιανης

ΤΟΠΙΚΑ12.05.2024 | 9:01 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με τη συμπλήρωση 126 χρόνων του Ολοκαυτώματος της Κουτσούφλιανης και του εκπατρισμού των κατοίκων της, πραγματοποιούνται εκδηλώσεις μνήμης την Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024, στην Κουτσούφλιανη (τον Πλατάνιστο, οικισμό της Κοινότητας Παναγίας).

Το πρόγραμμα

Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίων Πάντων Κουτσούφλιανης

-10:30 Προσέλευση στο χώρο του μνημείου.

-Επιμνημόσυνη δέηση.

-Κατάθεση στεφάνων.

-Εθνικός Ύμνος – Ύμνος της Κουτσούφλιανης.

-Χαιρετισμός από το Δήμαρχο Μετεώρων κ. Ελευθέριο Αβραμόπουλο.

-Χαιρετισμοί Επισήμων

-Ομιλία για το Ολοκαύτωμα και τον Εκπατρισμό των Κατοίκων της Κουτσούφλιανης από την κα Γεωργία Ζήκα Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου Παναγίας.

-Απαγγελίες ποιημάτων από μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Παναγίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης