Τετάρτη 29.05.2024 | Εορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Κυπρίων

ΤΟΠΙΚΑ10.07.2023 | 5:13 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Σύλλογος Κυπρίων Νομού Τρικάλων διοργάνωσε την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη εκδήλωση καταδίκης για το προδοτικό πραξικόπημα και την Τουρκική Εισβολή του 1974 στην Κύπρο.

Χαιρετισμούς έκαναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρίστος Μοδέστου, ο οποίος ανέφερε τις δράσεις του Συλλόγου, αλλά και την επιθυμία επαναδημιουργίας του άλσους αγνοουμένων στα Τρίκαλα όπως επίσης στην πλατεία «Εθνάρχου Μακαρίου» , όπου είναι γνωστή ως «Πλατεία παλαιού Δεσποτικού», να κατατεθεί μία ευδιάκριτη πλάκα που να φαίνεται το όνομα της πλατείας και ένας τύμβος υπέρ των αγώνων του Κυπριακού Ελληνισμού. Ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας κ. Αυγουστίνος Αυγουστή που ανέφερε ότι το ’74 δεν ηττηθήκαμε, αλλά προδοθήκαμε. Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μπουτίνας Ιωάννης βεβαίωσε τα μέλη του συλλόγου αλλά και τον κόσμο ότι Περιφέρεια και Δήμος θα πορευτούν μαζί χέρι χέρι για το καλό της Κύπρου. Και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Νίκος Σακκάς, ο οποίος ανέφερε τους στενούς δεσμούς που έχει ο Δήμος Τρικκαίων με την Κύπρο, αλλα και την βεβαίωση ότι τα αιτήματα του Συλλόγου θα υλοποιηθούν άμεσα. Επίσης έστειλαν χαιρετισμούς ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Σκρέκας και οι Βουλευτές Τρικάλων κ. Παπακώστα, κ. Λιούτας και κ. Κοντοτόλη.

Την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης την διάβασε ο κ. Νίκος Νικολάου, εκπρόσωπος τύπου της Πρεσβείας της Κύπρου στην Αθήνα, εκ μέρους του Πρέσβη κ. Κυριάκου Κενεβέζου. Στην ομιλία του ανέφερε τις συνέπειες της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, αλλά και της συνεχιζόμενης παράνομης στρατιωτικής κατοχής.

Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Μαρία Τύμπα και τον Χρίστο Μοδέστου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης