Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εκδήλωση εορτασμού για την ημέρα θηλασμού και μητρότητας

ΤΟΠΙΚΑ06.11.2023 | 4:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Κυριακή 05/11/2023, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας και η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Τρικάλων, διοργάνωσαν για 14η συνεχόμενη χρονιά, την Πανελλαδική Εκδήλωση Εορτασμού Θηλασμού και Μητρότητας ’23, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η 1η ΤΟΜΥ Τρικάλων, όπου η Επισκέπτρια Υγείας Πρεβεδουράκη Σοφία μίλησε στους παρευρισκομένους  για τους τρόπους φυσικού αποθηλασμού.

Σκοπός της ενημερωτικής εκδήλωσης ήταν η παροχή έγκυρων πληροφοριών σχετικά με τον θηλασμό, την ενίσχυσή του, την προαγωγή του, με στόχο την προστασία και βελτίωση της υγείας του βρέφους, αναδεικνύοντας τα ευεργετικά αποτελέσματα του θηλασμού στις μητέρες, τις οικογένειες και την κοινότητα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης