Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εκδήλωση για τη Μητέρα παιδιών με Αναπηρία

ΤΟΠΙΚΑ17.05.2024 | 9:00 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εκδήλωση για να τιμήσει τη Μητέρα Παιδιού με Αναπηρία διοργανώνει ο Δήμος Τρικκαίων. Το τμήμα Φροντίδας Παιδικής Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων προετοίμασε τη σχετική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή στις 19:00, στον αύλειο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου. Στόχος της εκδήλωσης είναι να προσφερθεί “νότα” αισιοδοξίας και να αποδοθεί τιμή στις μητέρες με παιδί ΑμεΑ.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν παιδιά με αναπηρία από όλες τις δομές που λειτουργούν στα Τρίκαλα και αφορούν άτομα με αναπηρία, αλλά και παιδιά από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Τρικκαίων. Θα πραγματοποιηθούν δράσεις συμπερίληψης για άτομα με αναπηρία, θεατρικό παιχνίδι, ενώ θα υπάρχει μουσική, χορός, αλλά και ομιλίες από ειδική παιδαγωγό και μητέρες παιδιών με αναπηρία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης