Παρασκευή 21.01.2022 | Εορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ

Ανακοινώσεις διάφορες25.02.2020 | 10:16 πμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Η Μητροπολιτική Ακαδημία Θεολογικών και Ιστορικών Ερευνών Αγίων Μετεώρων, διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κυρό Διονύσιο Χαραλάμπους, με τίτλο: «Ο Τρίκκης Διονύσιος. Ο ήρωας Επίσκοπος και αναστηλωτής των Αγίων Μετεώρων. 50 χρόνια από την κοίμησή του».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Καλαμπάκας και ώρα 7 το απόγευμα, με κεντρικό ομιλητή τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορωνείας κ. Παντελεήμονα.
Την επομένη, Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, στην Ιερά Μονή Βυτουμά, θα τελεσθεί πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και το ιερό Μνημόσυνο του μακαριστού και εν συνεχεία θα ψαλή Τρισάγιο στον Τάφο του αοιδίμου Μητροπολίτου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020