Τετάρτη 05.10.2022 | Εορτάζουν: Χαριτίνη, Χαριτίνα, Χαρίτη, Τίνα, Χαρά, Μεθοδία, Ερμογένης

Εκδήλωση τιμής για τον Γεώργιο Νάκο στον Πλάτανο

ΤΟΠΙΚΑ26.07.2021 | 7:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Κυριακή ο Πλάτανος τίμησε  τον ανθυπασπιστή καταδρομών  Γιώργο Νάκο ο οποίος έπεσε στην Κύπρο την 22/07/1974 στην επιχείρηση «ΝΙΚΗ» ή αλλιώς «Αποστολή αυτοκτονίας» όπως χαρακτηρίστηκε τόσο από τον ελληνικό όσο και τον ξένο τύπο.

Στην μνήμη του ήρωα κατέθεσαν στεφάνι από τη περιφερειακή ενότητα Τρικάλων ο αντιπεριφερειάρχης Κων/νος Μπάρδας, από τον Δήμο Τρικκαίων ο αντιδήμαρχος τομέα Α Βασίλης Κρανιάς, από τη ΤΚ Πλατάνου ο πρόεδρος Σωτήρης Καρατάσος, από το μορφωτικό σύλλογο απανταχού Πλατανιωτών το μέλος του συλλόγου Κατερίνα Μουλιώτα, από την οικογένεια του Γεωργίου Νάκου ο Νίκος Χασιώτης του Αθανασίου, από την Πυροσβεστική υπηρεσία Τρικάλων ο διοικητής Αντιπύραρχος Δημήτριος Παπαγεωργίου, από τον πολεμικό σύλλογο Κομάντος ‘74 ο εκπρόσωπος για τον νομό Τρικάλων Δημήτριος Γκαραμάτσας, από τον πολεμικό σύλλογο ΕΛΔΥΚ ‘74 ο εκπρόσωπος για τον νόμο Τρικάλων Αθανάσιος Αγγέλης και τέλος από τη Λέσχη ειδικών δυνάμεων Τρικάλων ο πρόεδρος του συλλόγου Λουκάς Σκύφτας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας και πρόφερε την ομιλία του πολεμικού συλλόγου κομάντος ´74. Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία από τη Σ.Μ.Υ ο Ταγματάρχης Κων/νος Μπαλατσούκας και από το Αστυνομικό τμήμα Τρικάλων ο διοικητής Αστυνόμος Ά Βασίλειος Ραμμόπουλος. Τέλος, στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου κ. Αθανασίου Λιούτα Ιωάννης Φλώκας καθώς ο ίδιος όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές του νομού δεν κατάφεραν να είναι στην εκδήλωση λόγω της 47ης επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης