Τετάρτη 18.05.2022 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου

ΤΟΠΙΚΑ13.04.2019 | 2:38 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο επίκεντρο του διαλόγου τέθηκαν σειρά θεμάτων που απασχολούν τον Νομικό κλάδο σε εκδήλωση που διοργανώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην αίθουσα του κέντρου Ιστορίας και πολιτισμού της Εταιρίας Κλιάφα.

Μεταξύ των θεμάτων που κυριάρχησαν στην συζήτηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων υπήρξαν οι πρόσφατες τροποποιήσεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε προς τιμή του αειμνήστου Καθηγητή της Πολιτικής Δικονομίας της Νομικής Σχολής Αθηνών και Ακαδημαϊκού Γεωργίου Μητσόπουλου, καταγόμενου από τα Τρίκαλα.
Εισηγητής ήταν ο Νικόλαος Κλαμαρής, Καθηγητής Πολιτικής Δικονομίας της Νομικής Σχολής Αθηνών και η Έφη Γ. Μητσοπούλου, Δικηγόρος Αθηνών, στην οποία ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρικάλων επέμεινε αναμνηστική πλακέτα, προς τιμή του αειμνήστου πατρός της Γεωργίου Μητσόπουλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των άλλων, ο Γεώργιος Αποστολάκης, Αρεοπαγίτης, η Β’ Πρόεδρος Πρωτοδικών Τρικάλων Φανή Βακράτσα.

Στο πρόσωπο το αείμνηστου ακαδημαϊκού Γεωργίου Μητσόπουλου επικέντρωσε την προσοχή του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Νίκος Γουγουλάκης, τονίζοντας ότι υπήρξε ένας αξιόλογος άνθρωπος και πολύτιμη παρουσία, που υπηρέτησε με ζήλο και πάθος τη Δικαιοσύνη.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρικάλων αποφάσισε ομόφωνα να ονομαστεί η αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων σε «Γ. Μητσοπούλου», να αναρτηθεί επίσης πορτρέτο του στην αίθουσα και να δοθεί τιμητική πλακέτα στους οικείους του.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης