Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με Ξενογιαννακοπούλου και Βίτσα

ΤΟΠΙΚΑ11.10.2019 | 3:54 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Με την παρουσία της πρώην Υπουργού Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής και επίσης υπουργού κ. Δημ. Βίτσα  θα γίνει η πρώτη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Όπως επισημαίνουν από τη νομαρχιακή επιτροπή, πρόκειται για συμμετοχή στην πρώτη μετεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα η οποία θα σηματοδοτήσει και την επόμενη μέρα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θα καθορίσει πολλά για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρεται από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, «σηματοδοτείται το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και το σχέδιο για την ανασυγκρότηση του κόμματος. Σε αυτή τη διαδικασία μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα της αριστεράς με νέες συνθήκες, συμπορεύονται και άνθρωποι οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια ήταν σε άλλους πολιτικούς χώρους. Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου είναι ένας από τους ανθρώπους που συμμετέχουν πλέον στην ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ.»

Το τελευταίο διάστημα, ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, αντίστοιχα και με τα κεντρικά του κόμματος βρίσκεται σε μία αρκετά καθοριστική για την πολιτική του θέση στιγμή, δεδομένου ότι οι αλλαγές που έρχονται θα αλλάξουν πλήρως όλο το πολιτικό σύστημα και θα επηρεάσει σημαντικά τα επόμενα χρόνια την κομματική ταυτότητα τόσο του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ όσο και άλλων κομμάτων. Πέρα από την μετεκλογική εκδήλωση λοιπόν, τα τοπικά στελέχη βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την κεντρική ηγεσία παρακολουθώντας στενά τις μεταβολές αλλά και το σχέδιο της επόμενη τάξης πραγμάτων της κεντροαριστεράς. Για τα Τρίκαλα οπότε, οι παρουσίες στην εκδήλωση θα είναι ένα δείγμα γραφής και την ανθρωπογεωγραφία του πολιτικού χώρου που αυτή τη στιγμή είναι ακόμη υπό εξέλιξη.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή