Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης με τίτλο «Γέφυρες Μουσικής & Ποίησης – από την Αρχαιότητα στον Ρομαντισμό»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ15.03.2024 | 1:34 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων (ΣΦΜΤ) διοργανώνει την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 στις 7.00μ.μ., σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων, εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στην αίθουσα του Δίδυμου Οθωμανικού Λουτρού (Μουσείο Τσιτσάνη).

Η εκδήλωση θα αποτελέσει μία γέφυρα ανάμεσα στο μεγαλείο της ποίησης της Ελληνικής Αρχαιότητας και στην ποίηση του Γερμανικού Ρομαντισμού. Θα ακουστούν μελοποιημένα αρχαία ποιήματα, ενώ θα αναγνωσθούν επιπλέον έργα του Ανακρέοντα, του Σόλωνα, της Σαπφούς, του Σοφοκλή, του Goethe, του Heine, του Hölderlin κ.ά. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά τα μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων. Συμμετέχουν οι Κατερίνα Τάπανα στο τραγούδι και ο ηθοποιός Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης