Δευτέρα 25.01.2021 | Εορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία, Μαργαρίτης, Μαργαρίτα

Έκλεισαν λακκούβες στο Μουζάκι

ΤΟΠΙΚΑ08.08.2019 | 4:05 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

«Ο εμπορικός κόσμος οι δημότες και οι επισκέπτες αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες. Ο κακός χρονικός προγραμματισμός εκτέλεσης των έργων δημιούργησε τεράστια προβλήματα στην αγορά. Το ευχάριστο είναι ότι από αύριο επιστρέφουμε σε μια σχετική κανονικότητα» τονίζουν τα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου ικανοποιημένοι σε ένα βαθμό για την κάλυψη των τομών που είχαν γίνει στο κεντρικό δρόμο της περιοχής και όπου βρίσκεται η πλειοψηφία των καταστημάτων.

Όπως ανέφεραν επίσης, «Πιστωνουμε θετικά στο νέο Δήμαρχο κ. Φάνη Στάθη την αντιμετώπιση της άσχημης κατάστασης που είχε δημιουργηθεί. Ελπίζουμε στο μέλλον να γίνεται σωστός προγραμματισμός και πάντα σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και την κοινωνία. Το Μουζακι έχει μια πολύ δυναμική αγορά και σας περιμένουμε να το επισκεφτείτε για τις αγορές σας», επισημαίνουν στο τέλος θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν ότι θα πρέπει τα έργα να γίνονται σε συνενόηση με την τοπική κοινωνία και με βάση τις ιδιαιτερότητες της περιοχής αλλά και της κάθε εποχής. Το πρόβλημα που είχε προκύψει είχε σημαντικό κόστος για την αγορά του Μουζακίου δεδομένου ότι οδηγοί και κατ’επέκταση πελάτες δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στα καταστήματα με αποτέλεσμα να χάσουν σημαντικό μέρος εσόδων λόγω της χαμηλής κίνησης και επισκεψιμότητας στο κέντρο της κωμόπολης.

Πέρα από την παρούσα κατάσταση, που από ότι φαίνεται σε ένα βαθμό ήταν διαχειρίσιμη,  και στο μέλλον καλό θα είναι να υπάρξουν οι υποδομές που θα αναδεικνύουν το Μουζάκι ως τουριστικό κομβικό σημείο για τη Δυτική Θεσσαλία και δυναμικό εμπορικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop